Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania de Apă Someș va moderniza rețeaua din Cojocna

Compania de Apă Someș (CAS) Cluj-Napoca a emis ordinul de începere a lucrărilor de înlocuire a vechii conducte de apă din localitatea Cojocna. Lucrările de execuție vor dura șase luni.

Prin intermediul acestei noi investiții va fi modernizată rețeaua de distribuție a apei potabile din localitate, pe o lungime de 2 km. De asemenea, vor fi realizate 48 de branșamente la imobile. Lucrările vor contribui la îmbunătățirea substanțială a calității apei potabile furnizate dar și la asigurarea unui nivel îmbunătățit de sănătate și confort pentru populație.

În valoare de 815.330 de lei, investiția este finanțată din Fondul de Întreținere, Înlocuire, Dezvoltare, constituit de CAS și de Consiliul Județean Cluj în vederea derulării acelor proiecte edilitare locale care nu au fost cuprinse până în acest moment în programele majore de investiții atrase de la Uniunea Europeană.

“Intenția noastră este de a profita de condițiile meteorologice excelente pentru a relua în forță lucrările de modernizare a infrastructurii edilitare. Amplasamentul a fost predat constructorului, demararea efectivă va avea loc în perioada imediat următoare”, a spus președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Șase elevi construiesc un mini-satelit la Sibiu într-un spațiu oferit de wenglor

Articolul următor

S-a dat startul la vacanță de pe Aeroportul Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share