Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Joseph Mars Investment a cumpărat platforma Armătura

Dezvoltatorul imobiliar Joseph Mars Investment (JMI) București este investitorul care va transforma platforma industrială din Zalău.

JMI a achiziționat platforma de la actualul proprietar, Rominserv. JMI urmează să înstrăineze activele vandabile din cadrul fabricii, iar după comercializarea bunurilor vor începe lucrările de demolare a unității industriale. JMI a fost înființată în 2019 și este axată pe proiecte imobiliare cu materie primă de calitate.

Fosta Întreprindere de Armături Industriale din Fontă și Oțel va fi demolată, locul acesteia fiind luat de un complex rezidențial și de un centru comercial. În locul său vor apărea blocuri de locuințe, plus un complex comercial. Tranzacția încheiată se ridică la 1 milion de euro, conform Sălajul Liber.

Primarul Ionel Ciunt a relatat că în zonă s-ar putea să mai apară un complex comercial sau cel existent să se extindă. Mall-ul Zalău Value Centre a fost ridicat pe un teren de 5,5 ha deținut de Rominserv (fosta IAIFO). Zona de spații comerciale ocupă 1,8 ha, iar căile de acces, 2,2 ha.

Total
14
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Wembley Park added Amazon Fresh to its growing line-up of brands

Articolul următor

Record de plăți online ale impozitelor și taxelor locale la Oradea

Citește și:
Citeste mai mult

Sold out la deschiderea TIFF

“Confort nordic” (regia Hafsteinn Gunnar Sigurosson, Islanda / Germania / Anglia) este prima dintre peliculele proiectate cu casa…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
14
Share