Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rețeaua Logischool vrea să se extindă în Transilvania

Școala internațională de programare pentru elevi Logiscool România își va mări rețeaua în orașe precum Zalău, Bistrița sau Satu Mare.

Anul trecut, numărul tinerilor înscriși a urcat cu 25%, pe fondul accelerării nevoii de alfabetizare digitală, mai ales în contextul pandemiei. În 2020, Logiscool și-a extins numărul de școli la nivel național, ca parte a strategiei de a aduce digitalizarea mai aproape de copiii din toată țara, ajungând la 40 de locații.

Aceștia au posibilitatea să dezvolte noi abilități și să depășească stadiul de utilizatori de tehnologie, devenind creatori ai viitorului digital. „Copiii sunt tot mai preocupați de tehnologie și curioși nu doar să descopere cum o pot folosi, ci și cum funcționează și cum pot pune în practică ideile pe care le au pentru un viitor digital mai creativ, adaptat nevoilor lor”, spune Indira Abdulvoap, general manager Logiscool România.

Elevii învață cum să dezvolte singuri o aplicație, cum să modifice jocul Minecraft, cum să proiecteze obiecte 3D pe care să le poată imprima. Școala de programare face parte dintr-o rețea internațională de centre educaționale, prezentă în 17 țări din Europa, America și Asia. 90.000 de elevi au participat la cursurile, taberele și evenimentele conexe.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Pria Urban Innovation & E-Mobility Conference, online, pe 15 aprilie

Articolul următor

CTP Cluj-Napoca, în top 10 operatori de plăți digitale din Europa

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share