Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aplicația fondatorului Untold și-a dublat valoarea în patru luni

Fondatorul festivalurilor Untold și Neversea, Bogdan Buta, alături de alți antreprenori, au inițiat o aplicație de experiențe spectaculoase a cărei valoare de piață a crescut de la 3,5 la 6,5 milioane de euro.

Aplicația a atras investitori ca Voicu Oprean – fondator al companiei de software AROBS Cluj-Napoca, Patrick Ciorcilă – cofondator al Sports Festival, fondul de investiții Early Game Ventures, Cristina Filip – partener în cabinetul de avocatură Filip & Company, Avi Cicirean – fondator al Brand Minds.

Platforma Extasy include 100 de experiențe disponibile în Cluj sau București, precum zborul cu elicopterul, cu avionul, trasee extreme cu motocicleta, o zi la golf sau un zbor cu parapantă, operabile doar pe telefoane cu sistem iOS. În curând, în aplicație, iubitorii de festivaluri vor putea accesa experiențe precum meet & greet cu artiștii preferați și acces în backstage-ul celor două mari festivaluri din Europa.

Din iunie, aplicația va cuprinde 500 de experiențe va fi disponibilă în întreaga țară și în sistemul de operare Android. Evaluarea business-ului a crescut de la 3,5 milioane de euro în decembrie, la 6,5 milioane, investiția din primul stadiu (suma minimă de care este nevoie pentru a se derula proiectul) urcând la 1 milion de euro.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Romania Logistics Forum 2021 - 20 April, 14:00

Articolul următor

Compania Națională de Investiții are 233 de proiecte în Sălaj

Citește și:
Citeste mai mult

Podul din Turda peste Arieș, finalizat

Săptămâna viitoare va fi dat în folosință podul de peste râul Arieș din Turda, lucrare așteptată de locuitori.…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share