Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aplicația fondatorului Untold și-a dublat valoarea în patru luni

Fondatorul festivalurilor Untold și Neversea, Bogdan Buta, alături de alți antreprenori, au inițiat o aplicație de experiențe spectaculoase a cărei valoare de piață a crescut de la 3,5 la 6,5 milioane de euro.

Aplicația a atras investitori ca Voicu Oprean – fondator al companiei de software AROBS Cluj-Napoca, Patrick Ciorcilă – cofondator al Sports Festival, fondul de investiții Early Game Ventures, Cristina Filip – partener în cabinetul de avocatură Filip & Company, Avi Cicirean – fondator al Brand Minds.

Platforma Extasy include 100 de experiențe disponibile în Cluj sau București, precum zborul cu elicopterul, cu avionul, trasee extreme cu motocicleta, o zi la golf sau un zbor cu parapantă, operabile doar pe telefoane cu sistem iOS. În curând, în aplicație, iubitorii de festivaluri vor putea accesa experiențe precum meet & greet cu artiștii preferați și acces în backstage-ul celor două mari festivaluri din Europa.

Din iunie, aplicația va cuprinde 500 de experiențe va fi disponibilă în întreaga țară și în sistemul de operare Android. Evaluarea business-ului a crescut de la 3,5 milioane de euro în decembrie, la 6,5 milioane, investiția din primul stadiu (suma minimă de care este nevoie pentru a se derula proiectul) urcând la 1 milion de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Romania Logistics Forum 2021 - 20 April, 14:00

Articolul următor

Compania Națională de Investiții are 233 de proiecte în Sălaj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share