Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Novis Plaza va da în chirie spațiile disponibile

Proprietarii clădirii de birouri din Parcul Industrial Tetarom I din Cluj-Napoca au scos la închiriere mai multe spații din imobilul office, recent certificat BREEAM Excellent.  

Clădirea de birouri de clasa A cu un design contemporan industrial operată de dezvoltatorul Transilvania Construcții Cluj (TCC) a primit certificatul de imobil “verde” și dispune, în afară de spațiile de birouri propriu-zise de o sală de conferințe de 272 de persoane, restaurante, spații comerciale, terasă în stil japonez, biciclete electrice și stații de încărcare pentru automobile nepoluante.

Anul trecut, acționarii TCC au aprobat retragerea acţiunilor societăţii de la tranzacţionare în cadrul Bursei de Valori București şi transformarea ei într-o societate de tip închis. Compania este controlată în proporţie de de Andrei Timofte, director general al societăţii, și de tatăl acestuia, Mircea Timofte.

TCC și-a extins activitatea la nivel naţional, prin dezvoltarea unui parc logistic la Bacău, pe 8 ha. Compania mai operează două parcuri logistice în regiunea Transilvaniei, care asigură majoritatea afacerilor sale. TCC provine din Trustul de Construcţii Cluj, divizat după 1990 în mai multe societăţi.

În 1999 TCC a fost privatizată, iar din 2003 a început dezvoltarea parcului logistic din Someșeni, după care a condus în calitate de antreprenor general proiecte de construcții civile de anvergură. Aceasta deține și administrează proprietăți imobiliare în România. Principalele sale proiecte sunt Stadionul Cluj Arena, Stadionul Dr. C. Rădulescu, clădirea de birouri Power Business Center, spații de depozitare pe 100.000 mp.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Produsele alimentare sârbești vor fi comercializate pe piața românească în urma semnării unui acord cu rețeaua Remarkt

Articolul următor

Сorteva Agriscience va extinde stația de condiționare pentru semințe de floarea-soarelui din România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share