Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Data centerul din Liberty Park, extins după cinci ani

Operatorul de comunicații GTS Telecom va aloca 3 milioane de euro pentru consolidarea, optimizarea și extinderea celor două centre de date proprii din Cluj-Napoca și din București.

Strategia anunțată de compania membră a grupului Deutsche Telekom prevede consolidarea infrastructurii, extinderea celor două centre de date și platforme Cloud, precum și pentru integrarea unor noi tehnologii din zona de Cloud, securitate sau soluții de software.

Investiția este alocată pentru consolidarea, optimizarea și extinderea celor două centre de date proprii, localizate în București și Cluj-Napoca, a rețelei de transport și a platformelor de Cloud, pentru a asigura menținerea nivelului ridicat de calitate a serviciului și a susține diversificarea portofoliului cu noi tehnologii axate pe securitate și date.

”În fiecare an, alocăm investiții importante în dezvoltarea rețelei, pentru a menține standardele de performanță ridicate pe care clienții noștri le așteaptă. Avem infrastructura, expertiza tehnică si disponibilitatea de a deveni pentru partenerii noștri un one-stop-shop pentru servicii integrate de IT&C” a declarat Răzvan Stoica, director general al GTS Telecom.

Centrul GTS din Cluj este amplasat în Liberty Technology Park, pe fosta platformă industrială Libertatea, fiind inaugurat în 2016, în urma unei investiții de 1 milion de euro. Principalii concurenți ai GTS de pe piața din țară în sectorul activităților de telecomunicații prin rețele cu cablu sunt RCS & RDS, Telekom Romania Communications, Digital Cable Systems, Nextgen Communications.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Dorin Popa: „Vinul este aliment cu memorie și drept de autor”

Articolul următor

„Profesii bine cimentate”, un proiect dedicat tinerelor la început de carieră

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share