Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rompetrol extinde contractul de închiriere pentru birourile din City Gate

  • KMG Rompetrol extinde contractul de închiriere cu GTC pentru birourile din City Gate, până la finalul lui 2026
  • Compania va ocupa 9.356 metri pătrați din spațiul de birouri moderne
  • City Gate este un complex de birouri de clasă A, cu o suprafață totală închiriabilă de 48.000 metri pătrați
  • Aceasta este prima tranzacție realizată sub conducerea noului director general și a companiei de administrare a activelor CEE Estate

GTC a reînnoit pentru încă cinci ani contractul de închiriere cu KMG Rompetrol, divizia de management și suport a KMG International Group, unul dintre jucătorii cheie ai sectorului combustibililor din sud-estul Europei. Sediul central al KMG Rompetrol va ocupa în continuare o suprafață de 9.356 metri pătrați din City Gate, o clădire modernă de birouri de clasă A, situată în București. Aceasta este prima tranzacție finalizată sub îndrumarea lui Ziv Gigi, numit recent director general al operațiunilor GTC din România și a CEE Estate, companie de administrare a activelor.

KMG Rompetrol, parte a unei companii petroliere internaționale cu operațiuni în România, Moldova, Bulgaria și Georgia, a decis să prelungească contractul de închiriere pentru suprafața de 9.356 metri pătrați de spații de birouri moderne din turnul de nord al complexului City Gate, până în decembrie 2026. Proprietatea este situată într-o zonă prestigioasă a centrului de afaceri din București și este compusă din două clădiri, care oferă în total aproximativ 48.000 metri pătrați de spații de birouri la cele mai înalte standarde de calitate.

„Apreciem încrederea pe care partenerii noștri de afaceri o au în excelența serviciilor oferite în cadrul proprietăților noastre. KMG Rompetrol este o companie care se dezvoltă dinamic în România și nu numai, și acordă o atenție deosebită angajaților săi, prin asigurarea celor mai bune condiții de muncă. Ne bucurăm că această companie de renume rămâne loială calității serviciilor noastre, mai ales acum, în vremurile tulburi generate de pandemie. Acest acord dovedește, încă o dată, că strategia noastră de a menține parteneriate de calitate și o cooperare pe termen lung cu chiriașii noștri este reciproc benefică. Vreau, de asemenea, să mulțumesc echipei de administrare a activelor, CEE Estate, ale cărei eforturi și implicare, demonstrate pe tot parcursul procesului de negociere, au dus la primul nostru succes”, a declarat Ziv Gigi, directorul general al operațiunilor GTC din România.

City Gate este o clădire de birouri de ultimă generație situată în nordul Bucureștiului, care oferă acces facil la spațiile de business și recreaționale situate în jurul Parcului Herăstrău și a centrelor de birouri, precum Piața Victoriei. Complexul oferă 48.000 metri pătrați de spații de birouri moderne, adaptate nevoilor chiriașilor. Având acces direct la transportul public deservit de autobuze și tramvaie, proprietatea oferă aproximativ 1.000 de locuri în parcarea subterană. Chiriașii sunt invitați să se recreeze în incinta Plaza, situată între clădirile de birouri City Gate Towers. Plaza oferă un moment de liniște chiriașilor și vizitatorilor, care se pot relaxa în unul dintre lobby-urile amenajate într-un design urban potrivit. La etajele superioare din City Gate se poate lua prânzul sau se poate face o pauză de cafea la sky-bar și restaurant, care oferă o vedere excepțională către parcul Herăstrău.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Gigantul IT Tech Mahindra își extinde biroul din Vox Technology Park cu 1.500 de metri pătrați

Articolul următor

Investory și Kidprenor au creat un joc de educație financiară

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Startup Europe Week Brașov 2024

Startup Europe Week este o inițiativă a Comisiei Europene de animare a afacerilor prin organizarea simultană a unor…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share