Real Estate Ultimele stiri

Gigantul IT Tech Mahindra își extinde biroul din Vox Technology Park cu 1.500 de metri pătrați

  • Furnizorul de servicii și soluții de transformare digitală Tech Mahindra și-a extins biroul din Vox Technology Park din Timișoara. Astfel, compania a mai închiriat 1.500 de metri pătrați, ajungând la o suprafață totală de 2.100 de metri pătrați
  • Tech Mahindra este o companie cu venituri de peste cinci miliarde de dolari, care oferă servicii de consultanță și remodelare a proceselor de business prin soluții IT pentru companii din toate industriile. Compania face parte din grupul indian Mahindra, cu venituri anuale de peste 21 de miliarde de dolari și peste 250.000 de angajați în peste 100 de țări
  • 2021 a debutat cu dreptul pentru Vox Technology Park, care a închiriat de la începutul anului o suprafață totală de 2.825 de metri pătrați de birouri. De la debutul pandemiei Covid-19 pe plan local, în cadrul clădirii au fost închiriați peste 8.700 de metri pătrați de birouri

Gigantul IT Tech Mahindra și-a extins biroul din cadrul Vox Technology Park din Timișoara cu 1.500 de metri pătrați, ajungând la o suprafață ocupată totală de 2.100 de metri pătrați de birouri.

Compania, care este unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii și soluții IT de transformare a proceselor de business, a intrat pe piața din România în 2019 prin deschiderea biroului din Timișoara, în proiectul de birouri Vox Technology Park.

”Tech Mahindra își continuă dezvoltarea locală, bazându-se pe clienții existenți dar aducând în același timp și noi clienți. Cererea pentru personal calificat în Timișoara este foarte ridicată, în special pentru vorbitorii de limbă germană. De asemenea, observăm necesitatea dezvoltării unor abilități profesionale suplimentare în domenii ca securitatea informațională, inteligență artificială și învățare automată”, a declarat Vinay Prakash, Business Head Tech Mahindra pentru regiunea Germania – Austria – Elveția.

Tech Mahindra este o companie cu venituri anuale de peste cinci miliarde de dolari, care oferă servicii de consultanță și remodelare a afacerilor pentru companii din toate industriile. Compania face parte din grupul indian Mahindra, cu venituri anuale de peste 21 de miliarde de dolari și peste 250.000 de angajați în peste 100 de țări.

2021 a debutat cu dreptul pentru Vox Technology Park, care a închiriat de la începutul anului o suprafață totală de birouri de 2.825 de metri pătrați de birouri. Adițional Tech Mahindra, au mai închiriat spații Bulung Logistic, o companie de transporturi cu activitate in Orientul Mijlociu și Europa Centrală și Est, care și-a deschis astfel în Timișoara primul său birou din România, precum și alte companii care au preluat spații cu suprafețe mai reduse. De la debutul pandemiei Covid-19 pe plan local, în cadrul Vox Technology Park au fost închiriați peste 8.700 de metri pătrați de birouri.

”Începutul de an ne oferă premisele pentru a considera că 2021 va fi un an bun. Am implementat încă din primăvara anului trecut numeroase soluții de creștere a siguranței la locul de muncă, avem deja chiriași care și-au reluat activitate în spațiile de birouri iar ultimele 12 luni au fost bune pentru noi, cu un total de peste 8.700 de metri pătrați de birouri închiriați”, a declarat Mark Oancea, managing director în cadrul Vox Property Group, dezvoltatorul și proprietarul proiectului.

Proiectul a trecut printr-un proces intensiv de implementare a unor măsuri de prevenție și de sporire a gradului de siguranță la birou. Au fost achiziționate și instalate două termoscanere, au fost instalate aparate de curățare și filtrare a aerului, aparate pe bază de senzori în spațiile comune și băi și au fost regândite circuitele de circulație prin clădire.

Vox Technology Park are o suprafață totală de 26.600 de metri pătrați și a fost finalizat în Timișoara în urma unei investiții de 30 de milioane de euro. Compania are în dezvoltare și proiectul rezidențial Vox Vertical Village, amplasat în imediata apropiere a proiectului de birouri.

Related posts

Indienii fac covoare cu lână din Bistrița

Stefana Muresan

Cum reconfigurează Comandamentul NATO de la Sibiu mediul de afaceri

Ligia Voro

România, pe cale să devină un jucător decisiv în energia de peste Prut

Stefana Muresan

Intalnire reprezentanti operatori de sistem transport gaze naturale – TRANSGAZ, DESFA, BULGARTRANSGAZ, FGSZ si ICGB

Stefana Muresan

The Office III, confirmat

Transilvania Business

ENGIE Romania a încheiat un parteneriat cu Mercedez-Benz România pentru promovarea mobilității electrice

Papuc Irina

Eurostat: România a exportat în UE vin în valoare de 25 milioane de euro

Papuc Irina

FOTO-VIDEO: PORR și provocările de pe șantierul Autostrăzii 10 – Decea-Turda

redactia

S IMMO AG planning office development in Budapest

Ionut Oprea

Autostrada Iernut – Chețani, aproape de finalizare

Nora Dumitrescu

Transavia, investiție într-o sală de conferințe pentru Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia

Stefana Muresan

Sorin Gal, noul președinte al ANRM

Stefana Muresan

Domeniul Bethlen din Arcalia, modernizat cu 2,5 milioane de euro

Nora Dumitrescu

Cristian Cismaru, Asociația My Transylvania: „În turismul românesc se va întâmpla o substituire de clienți: localnicii îi vor înlocui pe turiștii străini”

Ion Surdu

tIMOn toamna 2016: un nou sezon de achizitii imobiliare

Transilvania Business

Clădirile de birouri boutique din București atrag chiriași și tranzacții

Ionut Oprea

Joi, 19 noiembrie –  „Romanian Food & Agribusiness Conference”, online  

Ionut Oprea

Trei oferte pentru parcarea Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea

Traian Dan

Premieră în cadrul UBB: Înscriere la admitere cu numere de ordine eliberate, monitorizate și programate online

Stefana Muresan

Consiliul Județean Sibiu a preluat președinția Consiliului pentru Dezvoltare Regională Centru

Stefana Muresan

Alexandru Boghiu și Radu Gogoașă lansează The Mavers – un startup digital & tech cu focus pe piața imobiliară

Ionut Oprea

Primăria Tarna Mare distribuie măști reutilizabile tuturor cetățenilor comunei

Ligia Voro

Azomureș, premiul I la competiția Romanian CSR Awards – ediția 2020

Ligia Voro

Timișoara: 2.000 de angajaţi vor lucra sub sigla Ericsson

Stefana Muresan

Leave a Comment