Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Chef Foa deschide primul său restaurant în Timișoara. Conceptul Stradale și cafeneaua de specialitate Mitzu vor fi inaugurate curând în cartierul ISHO

Conceptul Stradale, semnat de Chef Foa se extinde în Timișoara, la parterul clădirii ISHO Offices. Odată cu Stradale, va fi inaugurată și cafeneaua de specialitate Mitzu, tot parte din grupul Flavours, în spațiul dedicat amplasat în pavilion. ISHO își completează astfel gama de servicii destinate atât rezidenților și angajaților care își desfășoară activitatea în spațiile de birouri, cât timișorenilor atrași în număr tot mai mare de cel mai modern concept urban al orașului.

Prezent de peste 6 ani în clădirile de birouri de clasă A din București și Cluj, Stradale vine cu un concept unic de fast-casual pe piața din România. Meniu cu preparate din toate colțurile lumii, semnat integral de Chef Foa, gătit live în fața clienților, totul înconjurat de un design cu elemente de restaurant a la carte. „Pentru această deschidere vom crea meniuri și concepte noi de evenimente, adaptate la gusturile locale. Întotdeauna căutăm să venim cu ceva nou, așa că orice proiect pornit de la 0 este o bucurie pentru noi”, a declarat Chef Foa, executive Chef Flavours Group.

Suprafața amplă de 625 mp spre piațeta interioară va oferi o experiență plăcută pentru masa de prânz, dar și pentru o ieșire relaxată după program cu colegii într-un decor casual de care se vor putea bucura atât rezidenții și angajații companiilor din ISHO cât și vizitatorii cartierului și timișorenii atrași de această nouă zonă vibrantă redată orașului.

Mitzu, cafeneaua de specialitate dezvoltată de echipa Flavours, va funcționa pe o suprafață de 139 mp. Mitzu, conceptul dedicat iubitorilor de cafea, propune arome atent selecționate, dulciuri home-made și gustări sănătoase, toate într-un cadru special, pentru a amplifica experiența celor care îi trec pragul.

De asemenea, pe lângă cele două concepte va exista și divizia de catering Flavours, care va opera spațiul de evenimente din pavilion sau orice alte evenimente tailor-made în oraș sau proximitate. În același timp, zona pietonală a ansamblului cuprinsă între pavilion și ISHO Offices va fi deservită de o terasă concepută pentru momente de socializare și relaxare.

„Odată cu proiectul ISHO, ne dezvoltăm într-un oraș pe care ni-l doream de ceva vreme și despre care suntem convinși că ne va primi cu multă căldură. ISHO este un proiect minunat, cu un concept care ne-a cucerit din prima zi. Stradale va avea și o zonă healthy-fresh, direcție în care vom investi mult în următorii ani. Inovația și trendsettingul se numără printre valorile businessului nostru, așa că vom continua să găsim soluții pentru a răspunde noilor nevoi ale lumii de azi. Timișoara este un oraș care cere creativitate și atenție către clienți, iar alături de ISHO suntem siguri că vom reuși să atingem toate aceste puncte, devenind alegerea nr. 1 a timișorenilor, pentru servicii de food‟, a adăugat Raluca Teposu, CEO Flavours Group.

“Eforturile noastre dau roade, iar conceptul propus de ISHO este validat și într-o perioadă dificilă pentru HORECA. Suntem extrem de încrezători că lucrurile vor reveni la normal cât de curând și ne pregătim intens pentru acest moment care se apropie, aducând, pentru prima dată în Timișoara, Stradale și Mitzu, două branduri de succes. Acest nou spațiu redat orașului așa cum ni l-am imaginat prinde contur, dincolo de zonele deja finalizate și care au devenit puncte de atracție pentru timișorenii activi, adăugăm branduri de top și servicii excelente complementare. Pentru noi este o prioritate să atragem cele mai de succes concepte din țară pe fiecare domeniu”, subliniază Ovidiu Șandor, dezvoltatorul ISHO.

Restaurantul Stradale și cafeneau de specialitate Mitzu se alătură unui mix variat de servicii de cea mai înaltă calitate selectate de dezvoltatorul ISHO. În ISHO va funcționa ulterior o grădiniță și un after-school. Serviciile sunt completate de brutăria Prospero, MegaImage, bancile OTP si Reiffeisen, farmacia HelpNet, etc.

Despre Flavours Group
Flavours a luat naștere în 2002, ca o companie de catering care livra mâncare cum nu se mai găsea în România. Și pentru că fiecare livrare era un eveniment în sine, niciun meniu nu semăna cu un altul, s-a dezvoltat firesc și divizia de evenimente tailor-made. Astfel, Flavours a început să livreze o experiență senzorială completă. Flavours are locații în București și Cluj, iar livrările se pot face în toată țara. Flavours a organizat peste 5.000 de evenimente și a ajuns la peste 2 milioane de clienți.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fabrică de cipuri în România! De ce nu?!

Articolul următor

Renault Group își poziționează strategia societală și de mediu în centrul performanței de afaceri

Citește și:
Citeste mai mult

Podul din Turda peste Arieș, finalizat

Săptămâna viitoare va fi dat în folosință podul de peste râul Arieș din Turda, lucrare așteptată de locuitori.…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share