Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Spaniolii de la Trans SESE vor angaja aproape 100 de șoferi

Divizia locală de transport a grupului spaniol SESE a început o campanie de recrutare de zeci de şoferi de autocamion pentru transport rutier de mărfuri. 

Transportatorul rutier Trans SESE Cluj-Napoca, subsidiară locală a grupului spaniol SESE, a declanșat o acțiune de recrutare a 88 de conducători auto, pentru transport rutier de mărfuri, potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocu­pare a Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj.

Divizia locală de transport a grupului spaniol avea afaceri de peste de 20 milioane de euro şi a revenit pe profit în 2019. Acesta s-a ridicat la 554.000 de lei (117.000 de euro), de la o pierdere 2,6 milioane de lei în 2018. Compania avea în 2019 un număr mediu de 284 de angajaţi, conform Ministerului Finanțelor Publice.

Istoria grupului SESE a început în 1965, când Alfonso Sese Tena a pus bazele unei companii de transport în Spania. Compania oferă servicii în domeniul logisticii, pieţei de automotive şi industriei.

În anul apariției pandemiei, conducătorii auto de marfă erau cei mai căutați la Cluj, alături de cele de manipulanții în fabrică sau operatorii în call center, conform bazei de date a AJOFM Cluj. Un alt angajator important de șoferi pe autocamion era Skiptrans Cluj.

Total
21
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Renault Group își poziționează strategia societală și de mediu în centrul performanței de afaceri

Articolul următor

Maria Metz, noul CEO al NTT DATA Romania începând cu 1 mai 2021

Citește și:
Antrepriza Construcții și Instalații (ACI) și producătorul Holcim România au dezvăluit felul în care a luat ființă noul pod din Cluj-Napoca.
Citeste mai mult

Cum s-a născut primul pod alb din Cluj

Tehnologia noului podului care va uni cartierele Grigorescu și Mănăștur a fost explicată de producător și de constructorul…
Zi de Zi știri economice:
Total
21
Share