Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Spaniolii de la Trans SESE vor angaja aproape 100 de șoferi

Divizia locală de transport a grupului spaniol SESE a început o campanie de recrutare de zeci de şoferi de autocamion pentru transport rutier de mărfuri. 

Transportatorul rutier Trans SESE Cluj-Napoca, subsidiară locală a grupului spaniol SESE, a declanșat o acțiune de recrutare a 88 de conducători auto, pentru transport rutier de mărfuri, potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocu­pare a Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj.

Divizia locală de transport a grupului spaniol avea afaceri de peste de 20 milioane de euro şi a revenit pe profit în 2019. Acesta s-a ridicat la 554.000 de lei (117.000 de euro), de la o pierdere 2,6 milioane de lei în 2018. Compania avea în 2019 un număr mediu de 284 de angajaţi, conform Ministerului Finanțelor Publice.

Istoria grupului SESE a început în 1965, când Alfonso Sese Tena a pus bazele unei companii de transport în Spania. Compania oferă servicii în domeniul logisticii, pieţei de automotive şi industriei.

În anul apariției pandemiei, conducătorii auto de marfă erau cei mai căutați la Cluj, alături de cele de manipulanții în fabrică sau operatorii în call center, conform bazei de date a AJOFM Cluj. Un alt angajator important de șoferi pe autocamion era Skiptrans Cluj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Renault Group își poziționează strategia societală și de mediu în centrul performanței de afaceri

Articolul următor

Maria Metz, noul CEO al NTT DATA Romania începând cu 1 mai 2021

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share