Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Maria Metz, noul CEO al NTT DATA Romania începând cu 1 mai 2021

NTT DATA Romania anunță numirea unui nou director executiv al companiei. Începând cu 1 mai 2021 Maria Metz va ocupa funcția de Chief Executive Officer (CEO) al NTT DATA Romania, va fi membru al Consiliului de Administrație și va prelua atribuțiile lui Daniel Metz.

Maria activează în industria IT&C de peste 20 de ani, încă de la înființarea companiei. De-a lungul parcursului în NTT DATA Romania, a contribuit activ la construirea structurilor relevante și modelarea proceselor de business specifice, dezvoltând și integrând piețe și portofolii pentru a răspunde cerințelor în continuă schimbare. Stilul de conducere este unul integrativ, Maria fiind susținător al transformării continue specifice unei organizații agile și al importanței OMului într-o lume digitală.

“Sunt onorată de încrederea care mi-a fost acordată de către acționari; cred cu tărie în echipă, în lucrul bine făcut, în viziunea orientată spre oameni ca fundament în evoluția constantă a companiei.” Maria Metz, CEO NTT DATA Romania

“Încă de la înființarea companiei am stabilit viziunea și direcția pentru viitor și am creat un mediu de dezvoltare pentru fiecare membru al echipei; mi-am asumat un rol de pionier în zona serviciilor de outsourcing iar în scurt timp compania a devenit unul dintre cei mai mari jucători ai industriei IT&C din România cu o echipă de management excepțională și o organizație performantă. Una din responsabilitățile unui lider este aceea de a preda ștafeta la momentul potrivit. După 20 de ani la conducerea organizației sunt încrezător că Maria, împreună cu echipa de manageri, este pregătită să conducă compania la nivelul următor în acest context atipic. Este o generație de manageri cu care am lucrat îndeaproape și care s-a format aici, în companie. Este o echipă tânără, agilă, pregătită să facă față oricărei provocări. Am crezut întotdeauna în potențialul tinerilor din companie și le-am oferit roluri de coordonare, fiind un susținător al incluziunii și diversității. În acest moment sunt încântat să văd că avem o echipă de management în care multe roluri sunt ocupate de femei, lucru mai rar întâlnit în industria în care activăm. Voi rămâne alături de echipă, din noul meu rol de Președinte al Consiliului de Administrație.” Dr. Daniel Metz, Președinte al Consiliului de Administrație NTT DATA Romania.

Total
5
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Spaniolii de la Trans SESE vor angaja aproape 100 de șoferi

Articolul următor

Prorector ULBS, ales în conducerea celui mai important for european de studii doctorale

Citește și:
[wp_rss_retriever url="https://www.zi-de-zi.ro/categorie/economic/feed/" items="8" excerpt="0" read_more="false" layout="masonry" columns="1" source= "false" date="true" credits="false" new_window="true" thumbnail="259x172" cache="2 hours"]
Total
5
Share