Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sălajul își reabilitează legătura rutieră cu Maramureșul

Lucrările la drumul care conectează orașul Cehu Silvaniei cu județul Maramureș avansează, însă pentru zona Crișeni constructorul înregistrează întârzieri.

Președintele Consiliului Județean (CJ) Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a făcut o vizită de lucru pe șantierele a trei dintre proiectele de modernizare a infrastructurii rutiere din județ. Prima oprire a fost pe Drumul Județean 191C Nuşfalău – Crasna – Zalău – Creaca, pe în zona Crasna-Aghireș.

“M-am bucurat să constat că pe acest șantier echipele s-au mobilizat, iar lucrările se derulează într-un ritm susținut. Avem promisiunea constructorului că după data de 20 mai va începe asfaltarea”, a declarat oficialul de la județ.

El a verificat și stadiul lucrărilor de reabilitare și modernizare pe DJ 108D, pe tronsoanele Crișeni – Cehu Silvaniei, respectiv Cehu Silvaniei – limita cu județul Maramureș.

“Pe tronsonul dintre Cehu Silvaniei și limita cu Maramureșul, lucrările avansează fără probleme, în timp ce pe Crișeni – Cehu Silvaniei am solicitat firmei constructoare să accelereze ritmul de activitate pentru a recupera întârzierile înregistrate”, a subliniat președintele CJ Sălaj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Harri Kiiski, CEO al companiei: “Azomureș nu este, în mod necesar, problema, dar poate fi parte a soluției”

Articolul următor

Oradea va avea un Centru de conferințe

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share