Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zona platformei Tetarom II, ecologizată de o corporație americană

Conducerea companiei industriale Emerson SRL, parte a holdingului american cu același nume, a decis să ecologizeze zona în care funcționează campusul acesteia, din parcul industrial Tetarom II Cluj-Napoca.

Natura este degradată de tone de gunoaie, iar peturi, resturi menajere, ambalaje de plastic, electrocasnice, anvelope, materiale de construcții, obiecte de mobilier sunt aruncate pe maluri și în cursurile de apă din zona Clujului, conform Administrației Bazinale de Apă Someș Tisa.

Agenții economici, societatea civilă și autoritățile publice au adunat cantități impresionante de deșeuri. Acțiunea de la Cluj a fost organizată de către compania Emerson, în colaborare cu Primăria Cluj-Napoca, în vederea ecologizării Someșului Mic. Au fost colectați 25 mc de deșeuri.

Emerson este o companie globală de tehnologie și inginerie care oferă soluții inovatoare pentru clienții de pe piețele industriale, comerciale și rezidențiale. Unitatea de afaceri Appleton a grupului din județul Cluj a fost relocată din parcul industrial public Tetarom II (Cluj-Napoca) în parcul logistic privat Urbano (Gilău).

Emerson SRL își are campusul principal din România în Tetarom II, pe Bd. Muncii. Concernul american a vândut în ultimii ani anumite afaceri şi şi-a transformat activităţile globale. Printre cele vândute se numără diviziile Leroy-Somer, Techniques Control, Network Power, o parte a angajaților fiind mutați la Oradea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S IMMO AG planning office development in Budapest

Articolul următor

S-a deschis circulația pe toate cele patru benzi la Pasajul Universității Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share