Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-a deschis circulația pe toate cele patru benzi la Pasajul Universității Oradea

Începând de joi, 28 aprilie, ora 12:00, traficul rutier pe Pasajul Universității din Oradea s-a deschis pe ambele sensuri de circulație, pe toate cele 4 benzi, în urma încheierii lucrărilor.

Panourile fono-absorbante, care vor proteja și vor asigura confortul locuitorilor cartierului Europa, au fost instalate. De asemenea, s-a realizat și turnarea stratului final de asfalt pe benzile de ocolire.

În prezent se lucrează la ultimele marcaje laterale ale pasajului.

Construit de Primăria Oradea, prin Direcția Tehnică, în imediata vecinătate a Pieţei 100, pasajul suprateran a fost executat de-a lungul şoselei de centură a municipiului, de o parte și de alta a străzii Universității. Are trei deschideri de 24 m și o lungime de 72 m, lungimea totală a rampelor fiind de 473 m.

Lucrările sunt executate de către firma SC Porr Construct SRL și au demarat în octombrie 2019, iar valoarea contractului de lucrări este de 30.103.485,75 lei (fără TVA).

Pasajul Universității este cel de-al treilea de acest tip, realizat de municipalitate pe şoseaua de centură a Oradiei, alături de pasajele din dreptul DN76 şi DN79.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Zona platformei Tetarom II, ecologizată de o corporație americană

Articolul următor

Brașovenii de la SoundHouse vor avea depozit la Cluj

Citește și:
Citeste mai mult

EXPO REAL: Exhibitor number up 50 percent

Over 1,900 exhibitors registered Innovative solutions concentrated in Hall A3 Overarching topics: ESG, housing, interest rate policy, climate…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share