Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Brașovenii de la SoundHouse vor avea depozit la Cluj

Comerciantul și distribuitorul de sisteme audio auto, accesorii şi echipamente de sonorizare auto SoundHouse a prevăzut pentru acest an un centru de depozitare la Cluj.

Compania vrea se extindă la nivel naţional cu depozite pentru a putea facilita livrarea comenzilor. Acum deţine două depozite – unul mai mare la Braşov, oraş din care provine compania, în care păstrează produsele voluminoase şi unul mai mic, la Bucureşti, deschis în 2020, cu produse de dimensiuni mai reduse.

Comenzile vin în mare parte din oraşele mari, cele dezvoltate (Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Botoşani, Timişoara). SoundHouse a cunoscut o dezvoltare organică în timp prin diversificarea portofoliului de produse, deschiderea de noi canale de vânzare (cele din mediul online în 2016), extinderea pe noi pieţe – precum cea din Bulgaria şi Ungaria, prin intermediul plaformei Emag Marketplace.

Anul trecut, 35% din totalul afacerilor a fost generat de vânzările online – care includ atât partea de Marketplace, cât şi vânzările spre dealeri online, dar şi vânzările de pe site-ul propriu. Planurile pentru anul în curs vizează dezvoltarea şi îmbunătăţriea propriului site și a echipei, activitatea pe platforma Marketplace.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S-a deschis circulația pe toate cele patru benzi la Pasajul Universității Oradea

Articolul următor

Industria 4.0: Compania Continental, mai eficientă cu ajutorul roboților autonomi de transport din producție proprie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share