Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cum se schimbă păcănelele în ultima perioadă?

Încă de când au fost introduse în baruri și locații cu mult trafic de persoane, păcănelele nu au lipsit aproape niciodată din lista de activități de timp liber ale oamenilor. Chiar și jucătorii experimentați pornesc un slot indiferent de ce orice alt joc au intenționat să încerce. Parcă mereu merită să îți încerci norocul cu 50 RON la un joc de păcănea. Și acestea se mai schimbă și evoluează, iar noi vom vorbi despre asta în articolul de astăzi.

 

O experiență mai intimă

Este incredibil cum poți să descoperi comportamente și plăceri ale jucătorilor atunci când îți este impus să aplici reguli și restricții. În contextul în care regulile de distanțare socială au obligat cazinourile de păcănele să nu mai lipească practic mașinile de slot între ele, ci să le pună la distanțe sigure din punct de vedere medical, jucătorii au observat că se simt mai bine atunci când au parte de intimitate în timpul sesiunii de rotiri.

 

S-au bucurat mai mult de jocul de slot decât atunci când prietenul sau alt jucător stătea foarte aproape pe scaunul de lângă. Atunci când sloturile sunt foarte aproape, sunetele se aud în același timp, ești distras de comportamentul celuilalt jucător și de alte zgomote pe care acesta le face. Acest lucru a dus la un principiu diferit în cazinourile care se respectă și acum se lucrează la un mod prin care jucătorii pot juca la păcănele în condiții de lux, în intimitate.

Dacă abordăm subiectul și din punctul de vedere al tehnologiei, jocurile de păcănele aveau și încă au nevoie de un upgrade destul de mare, dar se pare că nu asta este cea mai mare problemă. Restricțiile de distanțare socială au reușit să scoată la iveală unul dintre aspectele care îi fac pe jucători să se simtă mai bine când sunt în cazino.

 

Cultura pop este la putere

Mereu primim întrebări, dar și oferim răspunsuri referitoare la care este cel mai popular slot disponibil sau care ar fi cel mai bun joc pe care să îl joci când ai poftă să rotești tamburii unui joc de păcănele. Pur și simplu sunt zeci de aparate libere atunci când intri în sală, dar haide să îți spun ce fac majoritatea jucătorilor. Le alege pe acelea care ies cel mai mult în evidență sau care par că ar fi cele mai distractive. De obicei acestea sunt foarte colorate, au foarte multe lumini și destul de multe efecte sonore.

 

Când vorbim despre cele mai distractive, de obicei acestea au tematici foarte bine stabilite și sunt inspirate din filme, jocuri sau emisiuni TV. Pentru că este destul de dificil să iei un film englezesc de acțiune și să faci un slot distractiv, cu toate că se poate, cele mai multe nu au aceeași relevanță. Până când slotul este lansat, filmul își pierde din popularitate. Un film cu Superman va avea mereu succes, dar un slot lansat după câteva luni nu se va bucura de aceeași reputație.

Aici intervine cultura Pop unde animațiile celebre care sunt lansate în acea țară chiar dacă nu își mențin veridicitatea poveștii lor, tematica, luminile și sunetele formează mereu un ansamblu distractiv care se potrivește mereu pe un joc de slot. De obicei, ele sunt alese cel mai mult de jucătorii care caută fie un joc nou fie sunt indeciși.

 

YouTube influențează industria

Cum ar putea YouTube să influențeze și să intervină în mersul lucrurilor dintr-o industrie precum cea de păcănele? Păi aparent destul de simplu, mai ales pentru cazinourile care sunt disponibile online. Înainte de a exista internetul, popularitatea sloturilor creștea destul de greu și era limitată la nivel local, iar aproape nimeni nu știa cum funcționează acestea, cum se joacă, dacă ai șanse de câștig sau nu. Deci nimeni nu putea să își dea cu părerea în relație cu eficiența unor sloturi.

 

Acest lucru s-a schimbat când YouTube a devenit popular și a oferit tuturor acces la tot felul de informații, inclusiv despre păcănele. Jucătorii se filmau în timpul sesiunilor de joc și ofereau informații despre experiența lor sau despre slotul pe care îl jucau. Astfel, jucătorii care erau mai dedicați puteau accesa acele clipuri pentru a putea afla cum funcționează un slot înainte de a risca banii jucându-l.

 

Deci, ai o platformă care oferă informații despre sloturile bune, dar și despre cele mai puțin bune. Acest lucru poate încuraja anumiți jucători să participe mult mai activ în cazino pentru că au șansa de a vedea cum arată un joc printr-un clip postat pe YouTube, dar pot și să afle care sloturi nu merită jucate.

 

Și cum reclama este reclamă indiferent dacă este bună sau rea, popularitatea jocurilor de sloturi crește exponențial pe zi ce trece. Deci YouTube are un efect destul de bun asupra industriei.

 

Concluzie

 

Păcănelele se schimbă în primul rând pentru că și noi ca oameni suferim schimbări. Avem nevoi diferite și nu putem să fim atrași mereu de aceleași lucruri. Există totuși un element care va rămâne mereu neschimbat, iar acesta este cultura Pop care este susținută atât de materialele online din YouTube, platformă care probabil are un impact imens și în prezent, dar îl va avea și în viitor.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clujenii de la Firebyte Games, în topul jocurilor din SUA

Articolul următor

Mall-ul Vivo din Baia Mare va fi renovat după "modelul" Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share