Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujenii de la Firebyte Games, în topul jocurilor din SUA

Jocul Makeover Run, dezvoltat de Firebyte Games Cluj (FGC) și publicat de către Moonee în cadrul unui parteneriat a ajuns pe locul cinci în topul jocurilor gratuite pe piața din SUA.

Acesta a atras în ultimele șapte zile 1,5 milioane de descărcări, cu o medie zilnică de jucători de 450.000. “Astfel de performanțe completează bucuria și pasiunea noastră pentru jocurile pe care le dezvoltăm, validează strategia adoptată și totodată certifică valoarea echipelor de dezvoltare din cadrul companiei.

Suntem recunoscători partenerului nostru, Moonee, pentru eforturile și resursele alocate în cadrul acestui proiect. Makeover Run, dezvoltat pe parcursul lunii aprilie, a obținut rezultate foarte bune în faza de testare, fiind adoptată decizia de publicare și scalare a acestuia prin campanii de marketing.

Având în vedere ca jocul se află în faza de scalare, impactul acestuia asupra situațiilor financiare ale companiei nu poate fi estimat la data prezentă”, conform FGC. Compania clujeană este primul dezvoltator de jocuri pentru dispozitive mobile listat la Bursa de Valori București.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Compania de autostrăzi, solicitată să finanțeze decongestionarea Zalăului

Articolul următor

Cum se schimbă păcănelele în ultima perioadă?

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share