Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

USAMV Cluj, în premieră în Round University Ranking

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca a intrat în premieră în Round University Ranking (RUR) 2021, care evaluează performanța a 867 de instituții de învățământ superior de top din întreaga lume.

Nouă universități sunt din România, iar între ele se numără și USAMV, cu intrare pe locul 6 la nivel național și locul 674 mondial. De asemenea, USAMV Cluj este singura dintre universitățile de profil din România care se află în acest clasament.

Clasamentul pe 2021 are la bază 20 de indicatori, grupați în patru arii de bază ale activității universitare: învățământ, cercetare științifică, diversitate internațională și sustenabilitate financiară. La nivel național, USAMV Cluj are următoarele clasări: sustenabilitate financiară – locul I, diversitate internațională – II, învățământ – VII, cercetare științifică – VII.

În clasamentul pentru fiecare din cei 20 de indicatori de performanță, la capitolul citările per cadru didactic și cercetător, instituția clujeană se situează pe locul 3 la nivel național.  “Transmitem felicitări întregii noastre comunități academice și de cercetare pentru rezultatele onorante, care confirmă încă o data apartenența USAMV Cluj la elita învățământului superior românesc”, a menționat conducerea universității clujene.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CBRE: 2021 se conturează ca un nou an record pentru piața de industrial, influențat și de evoluția retailului

Articolul următor

Patru bănci vor credita rețeaua de sănătate MedLife

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share