Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Patru bănci vor credita rețeaua de sănătate MedLife

Mai multe societăți bancare din România vor contribui la un împrumut acordat pentru dezvoltarea rețelei private de sănătate MedLife.

S-a semnat majorarea facilităților existente pentru MedLife cu 40 milioane de euro, prin semnarea unui credit sindicalizat de 143 de milioane de euro. La această majorare se vor adăuga, după caz, și alte lichidităţi importante ale companiei.

Sindicatul de bănci care semnează noul credit este format din Banca Comercială Română – coordonator, aranjor principal, agent de documentație, agent de facilitate și garanții și finanțator, Raiffeisen Bank, BRD Groupe Societe Generale și Banca Transilvania, în calitate de aranjori principali și finanțatori.

Banii vor fi folosiți pentru consolidarea și extinderea grupului la nivel național, prin dezvoltarea spitalelor sale regionale, în complexitatea actului medical și calitatea serviciilor adiacente. Extinderea infrastructurii medicale și programul de achiziții sunt prioritare anul acesta.

Grupul a alocat între 3 și 5 milioane pentru amenajarea unui nou laborator de biosecuritate III, unde va lucra pentru prima dată cu viruși vii – cel mai modern de cercetare în zona de genetică, virusologie și biologie moleculară din România.

Compania menține ca prioritate programul de achiziții și consolidarea infrastructurii medicale la nivelul unităților din întreaga țară. MedLife își consolidează principalele segmente de business: clinici, corporate, spitale, laboratore, farma și stomatologie, prin adaptarea serviciilor la contextul actual.

Aceasta MedLife a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri pro-formă consolidată la nivel de grup de 251 milioane euro, cu o creștere preconizată de 15% în acest an. Cifrele bugetate nu includ achizițiile anunțate în 2020, care vor fi adaugate pe măsură ce procedurile de finalizare se vor încheia.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

USAMV Cluj, în premieră în Round University Ranking

Articolul următor

FASHION HOUSE Outlet Centre Pallady, opening on May 27, 2021

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) a anunțat prelungirea perioadei de desfășurare a ediției din 2024 cu o zi față de datele comunicate inițial.
Citeste mai mult

TIFF atrage turiștii străini în Ardeal

70% dintre participații care nu sunt din Cluj vizitează orașul pentru TIFF, potrivit unui studiu al Universității Babeș-Bolyai…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share