Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sala Polivalentă din Oradea va fi încălzită cu energie geotermală

Sala Polivalentă din Oradea, precum și noul cartier de blocuri de pe str. Ceyrat și cel de pe str. Atelierelor vor folosi pentru încălzire energie regenerabile din apă geotermală.

În cursul săptămânii trecute, Municipiul Oradea a publicat pe SEAP anunțul cu privire la proiectarea și execuția lucrărilor în cadrul obiectivului de investiții „Valorificarea energiei geotermale în asociere cu agent termic primar, pentru producerea agentului termic pentru încălzire și apă caldă în zona sălii polivalente”.

Data limită de depunere a ofertelor în SICAP este 31.05.2021, ora 15:00.

Valoarea totală estimată este de 14.224.618,63 lei fără TVA, criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate-preț, iar durata contractului este de 20 luni.

Reamintim că în cursul anului trecut, Primăria Oradea a obținut finanțare nerambursabilă în cadrul „Programului pentru energie în România”, prin intermediul Mecanismului Financiar al SEE și Norvegia 2014-2021 pentru proiectul „Valorificarea energiei geotermale în asociere cu agent termic primar, pentru producerea agentului termic pentru încălzire și apă caldă în zona sălii polivalente”.

Obiectivul principal al proiectului constă în utilizarea energiei regenerabile din apă geotermală pentru prepararea agentului termic de încălzire și apă caldă de consum pentru consumatorii de energie termică din zona noii Sălii Polivalente, inclusiv la Sala Polivalentă, precum și a noului cartier de blocuri de pe str. Ceyrat și a celor de pe str. Atelierelor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fetele sunt tot mai atrase de Universitatea Politehnica Timișoara. Sectorul IT este ”vânat” de tinere pentru oportunitățile profesionale

Articolul următor

Conducerea Clusterului Transilvan, realeasă în bloc

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share