Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Conducerea Clusterului Transilvan, realeasă în bloc

Organizația producătorilor de mobilier din Transilvania a decis să păstreze componența Consiliului Director (CD) pentru un nou mandat.

Acesta a fost reales în unanimitate la adunarea generală a acționarilor Clusterului Mobilier Transilvan (CMT) din 22 aprilie. Ioan Iancu (reprezentant al companiei producătoare Salice Cluj-Napoca) rămâne președintele clusterului. Au mai fost aleși vicepreședinții Ioan Cionca (Taparo), Ede Balint (Antares – Scaune.ro), Dan Pitic (Perpetuum) și Zilahi Imre (revista MagMob).

“Propunerea de a păstra echipa CD pentru încă un an, cu scopul de a avea o șansă adevărată să-și atingă obiectivele (împiedicate de pandemie) a venit din partea lui  Ioan Ghișe (Ghise Design) și a fost votată unanim”, a consemnat directorul executiv Ciprian Morcan.

CMT a derulat recent un modul pilot „Design de produs”, coordonat de Levente Denes, în cadrul programului Culturepreneurs, cu primii absolvenți pregătiți în noul laborator de design și testare de produs de la Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative din Cluj-Napoca.

Culturepreneurs este o activitate în cadrul proiectului Cluj Future of Work finanțat de Fondul European de Dezvoltare Regională prin Urban Innovative Actions. În prezent, CMT numără 87 de membri, majoritatea producători mici și mijlocii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sala Polivalentă din Oradea va fi încălzită cu energie geotermală

Articolul următor

La Salina își scurtează lanțul de vânzare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share