Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ce putem automatiza? Care sunt costurile? Care e durata de implementare? Întreabă direct experții KUKA

Dacă te gandești la automatizare, robotică și digitalizare, dar încă nu știi unde să găsești toate răspunsurile la întrebările tale, între 10 mai și 16 mai, le poți adresa direct experților KUKA accesând pagina de mai jos.

https://www.kuka.com/ro-ro/pres%C4%83/events/special/2021/1minutevideo

“Algoritmii schimbă lumea! Asta spuneam până acum un an. Acum cred că putem spune că lumea schimbă algoritmii. Industry 4.0 a catalizat ritmul de dezvoltare al digitalizării, automatizării și roboticii, dar contextul actual a determinat o accelerare fără precedent. Și pentru că eficacitatea automatizării a fost deja demonstrată, atunci când au apărut provocări în menținerea activității, au apărut și tot mai multe întrebări legate de posibilitățile de automatizare, timpul de implementare și bineînteles costuri. spune Mihai Vereș, Customer Service Manager, KUKA Robotics România

Fiind unul dintre principalii furnizori din lume de soluții inteligente de automatizare, KUKA oferă clienților săi sisteme complet automatizate pentru piețe precum cea a automobilelor, electronicelor, industriei generale, bunurilor de larg consum, comerț/vânzare cu amănuntul sau asistență medicală.

“Pandemia a obligat companiile să-și valorifice abilitățile și expertiza pentru a construi organizații rezistente care pot susține refacerea economiei globale.  Fiecare sector a contribuit cu partea lui. Noi credemem că tehnologia este un element esențial în transformarea organizațiilor, în măsura în care viziunea și inovația umană o pot valorifica corespunzător, mai ales în perioade dificile.” spune Mihai.

Acces gratuit la expertiza consultanților KUKA

“De aceea vrem să ne aducem aportul și să oferim calea cea mai scurtă către răspunsuri avizate legate de pașii corecți pe care trebuie să îi facă orice antreprenor/angajat care vrea sa crească eficiența companiei, să ofere oamenilor locuri de muncă adaptate în contextul Age of Intelligence, să devină mai competitiv.” continuă Mihai.

Timp de o săptămână puteți adresa întrebările pe care le aveți direct experților KUKA, fie că vorbim de alegerea unui anumit tip de robot, de modul în care acesta trebuie să fie ales, de serviciile post vânzare, training sau piese de schimb. Completează întrebarea ta pe pagina dedicată de mai jos și în săptămâna următoare urmărește pagina de Facebook KUKA pentru a afla răspunsul.

https://www.kuka.com/ro-ro/pres%C4%83/events/special/2021/1minutevideo

KUKA este o companie globală de automatizare cu vânzări de aproximativ 2,6 miliarde de euro și aproximativ 14.000 de angajați. Compania are sediul central în Augsburg, Germania. Fiind unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de soluții inteligente de automatizare, KUKA oferă clienților tot ce au nevoie de la o singură sursă: de la roboți și celule la sisteme complet automatizate și rețelele lor pe piețe precum automotive, electronice, metal și plastic, bunuri de larg consum, e -commerce/retail și asistență medicală.

KUKA Robotics este prezentă în România încă din anul 2016. Sediul lor central este în Timișoara, dar au reprezentanți și în Cluj și Brașov.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Nouă firme și asocieri vor să construiască una dintre cele mai scumpe porțiuni de autostradă din România, tunelurile pentru urși de pe autostrada Lugoj – Deva

Articolul următor

Holcim deschide o „Școală Tehnică” în domeniul construcțiilor la Aleșd

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share