Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Investiție de 7 milioane de euro într-un terminal pentru camioane la Curtici

O companie cu afaceri pe piața cargo din Europa Centrală și de Est, Trans Trade, va deschide la Curtici un terminal pentru 250 de camioane. Este o investiție realizată în mare parte cu fonduri europene, care constă într-o parcare dispusă pe o suprafață de peste 6 hectare în apropierea Zonei Libere Curtici Arad.

Aradul se dezvoltă și în perioada crizei. Unul dintre cei mai importanți jucători pe piața cargo în Europa Centrală și de Est, compania Trade Trans, din Curtici, a anunțat extinderea afacerilor sale. Compania realizează transporturi cargo între porturile Constanța, din România, și Rotterdam, din Olanda, având ca parteneri și clienți cei mai importanți jucători pe piața mondială. Prin investiția anunțată, Trade Trans realizează o parcare de peste 6 hectare, extinzându-și capacitățile logistice în apropierea Zonei Libere Curtici Arad. Se realizează un terminal modern pentru aprox. 250 de camioane, cu toate facilitățile necesare serviciilor care deservesc conducătorii auto. Investiția este realizată din fonduri europene, a informat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad pe pagina sa de Facebook.
Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Volker Raffel - noul CEO al E.ON România din 1 august

Articolul următor

Plaja Ghioroc - „Litoralul Vestului”, se pregătește pentru primirea turiștilor

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share