Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Investiție de 7 milioane de euro într-un terminal pentru camioane la Curtici

O companie cu afaceri pe piața cargo din Europa Centrală și de Est, Trans Trade, va deschide la Curtici un terminal pentru 250 de camioane. Este o investiție realizată în mare parte cu fonduri europene, care constă într-o parcare dispusă pe o suprafață de peste 6 hectare în apropierea Zonei Libere Curtici Arad.

Aradul se dezvoltă și în perioada crizei. Unul dintre cei mai importanți jucători pe piața cargo în Europa Centrală și de Est, compania Trade Trans, din Curtici, a anunțat extinderea afacerilor sale. Compania realizează transporturi cargo între porturile Constanța, din România, și Rotterdam, din Olanda, având ca parteneri și clienți cei mai importanți jucători pe piața mondială. Prin investiția anunțată, Trade Trans realizează o parcare de peste 6 hectare, extinzându-și capacitățile logistice în apropierea Zonei Libere Curtici Arad. Se realizează un terminal modern pentru aprox. 250 de camioane, cu toate facilitățile necesare serviciilor care deservesc conducătorii auto. Investiția este realizată din fonduri europene, a informat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad pe pagina sa de Facebook.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Volker Raffel - noul CEO al E.ON România din 1 august

Articolul următor

Plaja Ghioroc - „Litoralul Vestului”, se pregătește pentru primirea turiștilor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share