Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Americanii de la 3Pillar vor angaja 100 de IT-ști români

Compania americană 3Pillar Global va demara un proces de recrutare pentru specialiști în tehnonologia informației care vor putea lucra de la distanță oriunde din România.

Aceasta a adoptat regimul de telemuncă încă dinaintea contextului pandemiei. Compania a anunțat că nu intenționează să renunțe nici la birourile fizice din cele trei centre de dezvoltare din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

“România reprezintă un pilon cheie al comunității noastre globale prin nivelul de competențe fantastic al specialiștilor ce activează aici în domeniul dezvoltării software”, susține Diana Bocăneală, Senior Director Talent Management la 3Pillar Global România.

Compania vizează specialiști din orașe precum Arad, Oradea, Targu Mures, Baia Mare, Sibiu, Brasov, Suceava, Craiova, Bacau, Galati sau Alba-Iulia. În aprilie 3Pillar a achiziționat Software Development Europe (Cehia), care succedă alte două achiziții din America Latină în ultimele opt luni – Isthmus Software (Costa Rica, Guatemala) și Tiempo Development (Mexic).

3Pillar Global România face parte dintr-o organizație globală cu operațiuni pe patru continente și 1.800 de angajați, dintre care 550 de salariați și echipă de management operațional în țara noastră. Aceștia dezvoltă produse solicitate de companii media și entertainment, informare, sănătate și financiar, printre care Fortune, PBS, CARFAX sau Equinox.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Spectacol-pilot la Opera Națională din București: primul eveniment cu public în sală de la începutul pandemiei

Articolul următor

CJ Sibiu vrea să modernizeze un traseu de 150 de km de drum județean care leagă Munții Cindrel de râul Olt

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share