Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Campanie de imunizare la cea mai mare fabrică de ciorapi din Europa

Producătorul Hanes Global Supply Chain (HGSC) a amenajat un centru de vaccinare anticoronavirus în cadrul unei campanii de imunizare în rândul marilor agenți economici din Zalău.

Prin intermediul echipei mobile, 153 de persoane de la cea mai mare fabrică de ciorapi de damă din Europa, localizată în Zalău, au fost vaccinate în doar câteva ore, conform Știrile din Sălaj.

“Pentru noi, campania de vaccinare este acţiunea prioritară şi primordială în acest moment. Dacă nu reuşim să vaccinăm majoritatea angajaţilor, nu vedem altă variantă de ieşire din pandemie. În acest moment există o singură metodă validată ştiinţific de ieşire din pandemie: vaccinarea.

Nu există o altă variantă. Noi ţintim o imunitate de grup de 70%. Noi nu obligăm angajaţii să se vaccineze, ci doar le asigurăm tot suportul, astfel încât dacă ei doresc, să poată să ajungă să se vaccineze. Faptul că autorităţile au iniţiat această campanie de vaccinare şi au venit în sprijinul nostru, pentru noi e un mare plus”, susţine Dana Chioran, director general al HGSC.

Hanes România este parte a Hanesbrands, grup american de articole de îmbrăcăminte cu 61.000 de angajaţi la nivel internaţional. Fabrica de la Zalău are în prezent 528 de angajaţi, dintre care în campania de vaccinare de marţi au fost imunizate 153 de persoane.

Operatorii economici din județul Sălaj pot beneficia de vaccinarea anti-Covid a angajaţilor, subcontractorilor şi rudelor lor în spaţii amenajate la sediul firmelor sau în centre de vaccinare fără programare în platforma națională.

Vaccinarea la sediile companiilor vizează operatorii economici cu mai mult de 100 de angajaţi. Vaccinarea este realizată, după caz, prin intermediul personalului medico-sanitar propriu sau cu ajutorul echipelor mobile de vaccinare ale Direcției de Sănătate Publică Sălaj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Nouă candidați pentru 9 km de autostradă

Articolul următor

Universitățile din Sibiu, Brașov, Târgu Mureș și Galați, parteneri într-un proiect de 28 de milioane de euro al Ministerului Educației

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share