Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Timișoara ar putea avea un nou spital ATI modular, în valoare de trei milioane de euro

Timișoara urmează să primească un nou mini-spital special pentru ATI. Primăria a acordat gratuit Spitalului Județean un teren de 4500 mp pentru construcția unui spital modular ATI, care va fi finanțat din fonduri nerambursabile, în valoare de trei milioane de euro.

Consiliul Local Timișoara a aprobat în ultima ședință de plen acordarea către Spitalul Județean din oraș, cu titlu gratuit, a unui teren de 4500 de metri pătrați, pe care unitatea sanitară dorește construirea unui spital modular ATI, de 22 de paturi, în valoare de 3 milioane de euro, din fonduri nerambursabile. Terenul e oferit pe o perioadă de 5 ani, valoarea acestuia fiind de 3,8 milioane de lei.

Pe terenul care se află în vecinătatea Casei Austria, Spitalul Județean din Timișoara dorește să construiască din fonduri nerambursabile un spital modular ATI, cu 22 de paturi, a cărui valoare se ridică la 3 milioane de euro. Acest proiect a fost depus la finanțare pe Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM-2) și este evaluat la 3 milioane de euro. Deși vorbim de un spital modular, acesta va funcționa ca o structură permanentă a spitalului, urmând să fie conectat cu Spitalul Județean Timișoara, lângă care se va afla. Ulterior, unitatea nouă va putea prelua din spital mare parte din pacienții care necesită sprijin ATI având în vedere că secția internă a ATI va intra în reabilitare împreună cu Unitatea de Primiri Urgențe. Noul spital modular va avea inclusiv un minilaborator pentru analize, iar ridicarea acestuia va dura 60 de zile, fiind pornite lucrările după aprobarea finanțării, proiectul fiind deja realizat.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Timișoara ar putea avea, în sfârșit, un nou Plan Urbanistic General, după mai mult de zece ani de așteptare

Articolul următor

Comisia Europeană a adoptat Planul de acțiune al UE „Către reducerea la zero a poluării aerului, apei și solului”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share