Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Berg Banat își face fabrică la Câmpia Turzii

Timișorenii de la Berg Banat vor da în folosință în acest an, la Câmpia Turzii, o unitate de producție de 9 milioane de euro.  

O investiție importantă din parcul industrial este cea realizată de compania al cărei obiect de activitate este zincarea termică. Valoarea investiției se ridică la 9 milioane de euro, fabrica fiind în curs de finalizare, urmând ca până la sfârșitul anului să își deschidă activitatea pentru cei 100 de angajați.

Compania timișeană și-a început activitatea cu producția de confecții metalice sudate și cu recuperarea zincului din drojdie de zinc și cenuși de zinc – materiale rezultate în urma procesului de zincare termică. Aceasta exportă confecții metalice zincate către țările europene din vecinatate, dar și din vestul continentului.

Societatea dispune în prezent de două instalații de zincare termică, situate în Timișoara și Făgăraș. În decursul unui an, parcul industrial al municipiului a fost ocupat de investitori la capacitatea sa maximă (5,5 ha). Având în vedere solicitările din partea marilor investitori, parcul industrial a fost extins cu alte 5 ha”, a precizat europarlamentarul Daniel Buda.

Total
8
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Compania Elis Pavaje susține proiectul "Pășește cu încredere în școală!“

Articolul următor

BMW, Mercedes-Benz și Toyota, cele mai căutate mărci de automobile în Europa

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
8
Share