Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Berg Banat își face fabrică la Câmpia Turzii

Timișorenii de la Berg Banat vor da în folosință în acest an, la Câmpia Turzii, o unitate de producție de 9 milioane de euro.  

O investiție importantă din parcul industrial este cea realizată de compania al cărei obiect de activitate este zincarea termică. Valoarea investiției se ridică la 9 milioane de euro, fabrica fiind în curs de finalizare, urmând ca până la sfârșitul anului să își deschidă activitatea pentru cei 100 de angajați.

Compania timișeană și-a început activitatea cu producția de confecții metalice sudate și cu recuperarea zincului din drojdie de zinc și cenuși de zinc – materiale rezultate în urma procesului de zincare termică. Aceasta exportă confecții metalice zincate către țările europene din vecinatate, dar și din vestul continentului.

Societatea dispune în prezent de două instalații de zincare termică, situate în Timișoara și Făgăraș. În decursul unui an, parcul industrial al municipiului a fost ocupat de investitori la capacitatea sa maximă (5,5 ha). Având în vedere solicitările din partea marilor investitori, parcul industrial a fost extins cu alte 5 ha”, a precizat europarlamentarul Daniel Buda.

Total
8
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Compania Elis Pavaje susține proiectul "Pășește cu încredere în școală!“

Articolul următor

BMW, Mercedes-Benz și Toyota, cele mai căutate mărci de automobile în Europa

Citește și:
Citeste mai mult

Start-up Nation aproape de start

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a publicat vineri, 24 iunie 2022, procedura finală de implementare a programului pentru stimularea…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
8
Share