Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

BMW, Mercedes-Benz și Toyota, cele mai căutate mărci de automobile în Europa

Potrivit unei analize realizate de echipa de cercetare Picodi.com, BMW se bucură de cel mai mare interes în Europa. Acest brand german s-a situat pe lista celor mai cunoscuți producători de mașini din 15 țări din Europa, de la Marea Britanie, prin Germania, Austria și Ungaria până la majoritatea statelor balcanice (România, Serbia, Muntenegru, Macedonia) a verificat ce mărci de automobile se bucură de cel mai mare interes în rândul utilizatorilor de internet din Europa.

Mercedes-Benz a ocupat locul al doilea ca fiind cea mai populară printre utilizatorii de internet din 10 țări. Cea mai mare bază de fani ai mărcii se găsește în Rusia, Azerbaidjan, Armenia, Albania și în mai multe țări din Europa de Vest, inclusiv: Portugalia, Luxemburg și Belgia.

Toyota s-a clasat pe locul cel mai înalt din Polonia, Bulgaria, Grecia, Lituania și Letonia.

Ambele pe locul 4 și doar la un pas de podium au fost Volkswagen și Tesla. Marca americană de mașini electrice este lider în Irlanda, Liechtenstein, Norvegia și Elveția. Producătorul german este preferat de rezidenții spanioli, italieni, bieloruși și ucraineni.

Mașinile de la marca sud-coreeană Hyundai au atins cel mai mare interes în trei țări: Cehia, Slovacia și Islanda.

Cele două mărci franceze Peugeot și Renault, precum și marca suedeză Volvo, sunt ultimele companii care au ajuns în top în orice țară. Pe lângă francezi, danezii au fost cei care și-au arătat preferința pentru Peugeot. Renault s-a situat în topul celor mai frecvent căutate mărci de autoturisme din Turcia, iar Volvo este în fruntea clasamentului suedez.

Pentru a descoperi ce mașini doresc oamenii să cumpere sau visează să conducă, Picodi.com a comparat statisticile căutărilor făcute pe Google pentru peste 60 de mărci de mașini: clasa premium, medie și economy.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Berg Banat își face fabrică la Câmpia Turzii

Articolul următor

23 de milioane de euro pentru modernizarea Aeroportului Avram Iancu

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share