Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Oamenii de afaceri germani, interesați de potențialul oferit de județul Alba

Consulul Republicii Federale Germania la Sibiu, Hans Erich Tischler şi preşedintele Clubului Oamenilor de Afaceri Germani din Sibiu, Harald Friedrich, au vizitat județul Alba, discutând cu preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, despre potențialul pe care îl poate oferi județul pentru viitoare investiții.

Potrivit CJ Alba, discuţiile au fost purtate la sediul Consiliului Judeţean Alba şi la Colegiul Tehnologic „Alexandru Domşa” Alba Iulia, iar tema principală a fost cooperarea economică şi cea în domeniul învăţământului profesional şi dual – VET.

Subiectele abordate au inclus şi turismul, digitalizarea şi mediul de afaceri. Oaspeţii au fost de părere că învăţământul profesional şi dual din judeţul Alba se dovedeşte a fi un model de succes.

„Îmi exprim întreg interesul, deschiderea şi susţinerea pentru colaborarea cu partenerii germani. Am fost inspirat de modelul de conlucrare dintre administraţia publică din Germania şi mediul de afaceri şi cred că am reuşit până acum cu succes implementarea acestui model în judeţul Alba. Vom continua acest demers şi sunt convins că judeţul nostru va deveni astfel un model pentru Regiunea Centru şi, de ce nu, pentru întreaga ţară”, a spus, la finalul întrevederii, Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Volkswagen ID.4 – mobilitate sustenabilă cu tehnologie de la Continental

Articolul următor

Zborurile pe Aeroportul Internaţional Braşov vor fi controlate şi dirijate de la Arad

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share