Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Valtryp, producătorul de volane pentru mașini de lux și-a vaccinat angajații

Valtryp Oradea, prima companie din domeniul automotive cu capital 100% românesc, care produce volane pentru mașini de lux, precum Porsche, Jaguar, Mercedes Benz, BMW, Toyota, Mitsubishi sau Volvo, și-a vaccinat o parte din angajați. Angajații s-au vaccinat cu Pfizer.

Managerul Vasile Trip se află mereu în mijlocul angajaților

Potrivit lui Vasile Trip, proprietarul companiei, dintr-un total de 186 de angajați, vineri, 14 mai 2021, s-au vaccinat circa 50 de persoane. Alți 46 de angajați s-au vaccinat înainte, restul, care vor dori, urmând să se vaccineze în seria următoare.

Valtryo Oradea nu a avut nici un caz de infectare cu Covid – 19, pentru că au fost respectate cu strictețe toate condițiile sanitare cerute. De fapt, compania orădeană este și un exemplu de bune practici într-o carte de management editată de Societatea Academică de Management din România (SAMRO): Abordări și studii de caz relevante privind managementul organizațiilor din România în contextul pandemiei de COVID-19″, coordonatori: Ovidiu Nicolescu, Ion Popa și Dănuț Dumitrașcu.

În carte, Valtryp Oradea reprezintă studiu de caz pentru adaptarea companiilor la criza actuală generată de pandemia de Covid-19. Pentru Valtryp, care aplică încă de la înființare responsabilitatea socială corporatistă, adaptarea a fost ceva firesc.

Total
14
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Zborurile pe Aeroportul Internaţional Braşov vor fi controlate şi dirijate de la Arad

Articolul următor

Vrei ca site-ul tău să aibă trafic ridicat? Iată 3 idei care te pot ajuta

Citește și:
Citeste mai mult

HR-ul inima oricărei companii

Multă lume ar fi crezut că după ce oameni au stat acasă în timpul pandemiei, mulți  dintre ei…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
14
Share