Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Valtryp, producătorul de volane pentru mașini de lux și-a vaccinat angajații

Valtryp Oradea, prima companie din domeniul automotive cu capital 100% românesc, care produce volane pentru mașini de lux, precum Porsche, Jaguar, Mercedes Benz, BMW, Toyota, Mitsubishi sau Volvo, și-a vaccinat o parte din angajați. Angajații s-au vaccinat cu Pfizer.

Managerul Vasile Trip se află mereu în mijlocul angajaților

Potrivit lui Vasile Trip, proprietarul companiei, dintr-un total de 186 de angajați, vineri, 14 mai 2021, s-au vaccinat circa 50 de persoane. Alți 46 de angajați s-au vaccinat înainte, restul, care vor dori, urmând să se vaccineze în seria următoare.

Valtryo Oradea nu a avut nici un caz de infectare cu Covid – 19, pentru că au fost respectate cu strictețe toate condițiile sanitare cerute. De fapt, compania orădeană este și un exemplu de bune practici într-o carte de management editată de Societatea Academică de Management din România (SAMRO): Abordări și studii de caz relevante privind managementul organizațiilor din România în contextul pandemiei de COVID-19″, coordonatori: Ovidiu Nicolescu, Ion Popa și Dănuț Dumitrașcu.

În carte, Valtryp Oradea reprezintă studiu de caz pentru adaptarea companiilor la criza actuală generată de pandemia de Covid-19. Pentru Valtryp, care aplică încă de la înființare responsabilitatea socială corporatistă, adaptarea a fost ceva firesc.

Total
14
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Zborurile pe Aeroportul Internaţional Braşov vor fi controlate şi dirijate de la Arad

Articolul următor

Vrei ca site-ul tău să aibă trafic ridicat? Iată 3 idei care te pot ajuta

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
14
Share