Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Peste 650 de km de drumuri județene vor fi modernizate în județul Arad

Promisiunea a fost făcută de președintele CJ Arad, Iustin Cionca, în cadrul întâlnirii pe care a avut-o cu proprietarii firmelor se transport la finalul săptămânii trecute.

Modernizăm peste 650 km drumuri județene, cu fonduri europene, bani de la Guvern și banii arădenilor. Ne dorim cu toții ca aceste drumuri să reziste cât mai mult, iar pentru asta transportatorii trebuie să înțeleagă că fiecare depășire de tonaj contribuie la degradarea asfaltului. Noi am extins garanția pe care o impunem contructorului pentru drumurile noi la șapte ani sau chiar la opt ani în unele cazuri. Constructorii își asumă să plătească pe banii lor defecțiunile care apar în această perioadă. Din respect față de efortul arădenilor care contribuie pentru drumurile bune, din respect față de efortul constructorilor care înțeleg să crească termenul de garanție, din respect față de cei care lucrează la proiectele de finanțare pentru drumurile județene și, în primul rând, din respect față de viețile participanților la trafic le-am cerut transportatorilor să nu circule cu supratonaj pe drumurile județene. În același timp, i-am anunțat că vom continua controalele, într-un parteneriat cu ISCTR și Poliția”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Vicepreședintele CJ Arad, Răzvan Cadar, a precizat că în ultimii patru ani în județul Arad au fost modernizați 444 km de drumuri și că anul acesta au fost deja deschise șantiere noi, iar obiectivul de 650 km drumuri modernizate va fi depășit

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oradea construiește copertine de protecție pentru trotinetele electrice

Articolul următor

LANCERIA, al doilea proiect crypto românesc, se listează în curând pe două exchange-uri internaționale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share