Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Expo Industry Satu Mare – Eveniment pentru profesioniști adresat antreprenorilor

    Evenimentul Expo Industry Satu Mare adună laolaltă cele mai importante companii din județ, din diferite domenii de activitate și oferă un cadru sigur pentru promovare, socializare și construirea unor importante relații între profesioniști. Evenimentul se va desfăsura între 5-8 August, în grădina Romei.

 În ultimul deceniu industria sătmăreană a avut o dezvoltare imensă

Evenimentul este organizat sub egida Skyline Events, iar înscrierile la expoziție au început deja pentru companiile sătmărene. În ultimul deceniu industria sătmăreană, la nivel de municipiu și județ, a suferit mari schimbări și o dezvoltare imensă. În urmă cu aproximativ 25 de ani a început un nou trend industrial care, într-o oarecare măsură, a reprimat domeniile precum industria fabricării mobilei și al textilelor, care pe vremea respectivă dețineau monopol în industrie.

Astăzi însă, putem observa faptul că industria sătmăreană s-a dezvoltat și completat cu noi domenii în deplină ascensiune. Vorbim aici despre industria auto-moto, dar sunt de menționat în mod obligatoriu și domenii precum industria alimentară care și-a făcut loc în rândul companiilor de top care s-au dezvoltat în același ritm alert.

Zona județului Satu Mare prezintă un mare avantaj pentru dezvoltarea diferitelor industrii și oferă potențial dezvoltatorilor din mai multe puncte de vedere: infrastructura, localizarea în apropierea granițelor, precum și piața forței de muncă, care este extrem de puternică și competitivă.

Astfel, în continuare se amenajează, se construiesc și se dezvoltă noi parcuri industriale la nivelul întregului județ, cu precădere pe drumurile naționale și europene, ceea ce evident oferă multiple oportunități localnicilor.

Există industrie și în Satu Mare iar noi dorim să dam o șansă acestui oraș

“Există industrie și în Satu Mare iar noi dorim să dam o șansă acestui oraș. Publicul căruia ne adresăm este flexIbil, nu ținem cont de vârstă. Partenerul principal al evenimentului este Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord Vest (AEGRRNV) dar dorim să atragem și noi parteneri”, declară organizatorul evenimentului, domnul Bura-Maksay Ștefan-Petru.

Economia locală este din ce în ce mai consolidată, atât datorită companiilor care activează în industria auto, cea a textilelor, a fabricării mobilei sau cea alimentară, cât și datorită domeniilor precum cele din sectorul IT, producție de energie verde, producția de încălțăminte, de prelucrare a metalelor sau de fabricare a geamurilor și ușilor, toate aceste domenii aducând creștere vizibilă și inovare.

Expo Industry Satu Mare își propune sa reunească aceste companii în cadrul unui eveniment major, din dorința a oferi șansa dezvoltării unor relații profesionale și potențiale parteneriate și colaborări între ele. Pe lângă acest scop, organizatorii își propun să ofere și posibilitatea ca potențiali angajatori și candidați să se întâlnească pentru relaționare în cadrul aceluiași eveniment.

Industria 4.0 înseamnă și capacitatea de a inova produsele

Tiberiu Markos, vicepreședinte al AEGRRN, a specificat ce înțelege prin Industria 4.0: „Acest eveniment reprezintă relansarea activităților cu care eram obișnuiți. Înainte aveam Fabricat în Satu Mare, eveniment la care de asemenea noi eram parteneri. Astăzi am dat mâna cu prietenul nostru Istvan Bura pentru a fi parteneri la Expo Industry Satu Mare. De ce îi spunem Industri 4.0? E simplu. Până acum am avut trei trepte de dezvoltare a industriei: automatizare, megatronică și robotizare.”

Corturile ce vor fi amplasate la fața locului, vor acoperi următoarele domenii: industria auto, industria de fabricare a mobilei, industria textilă, prelucrarea metalelor, producția energiei verzi, dar vor fi prezenți cei din sectorul IT, din industrii creative, furnizorii de servicii, producătorii de diverse bunuri.

“Ne interesează în fiecare industrie partea creativa Industria 4.0 înseamnă și capacitatea de a inova produsele. Se urmărește fiecare etapă din ciclul unui produs”, declară Bura-Maksay Ștefan-Petru, organizator.

Acesta dorește ca Expo Industry Satu Mare să fie o unealtă importantă pentru companiile din diferitele industrii în vederea închegării unor relații profesionale importante și încheierea unor eventuale parteneriate pe termen lung. Astfel mai declară:

„Am îmbrățișat un subiect foarte important, deoarece dezvoltarea industrială și asigurarea cadrului profesional pentru mediul de afaceri sunt două aspecte deosebit de importante, care ne vizează pe toți și este în interesul tuturor, deoarece aceste companii vizează prosperitatea comunității noastre. Un astfel de eveniment va putea avea loc anual începând de acum.”

Evenimentul se va desfășura în acord și cu respectarea regulamentelor în vigoare privind contextul epidemiologic, astfel încât să le ofere atât expozanților, cât și participanților cele mai sigure condiții.

Locația evenimentului: Satu Mare, Grădina Romei

Data: 5-8 august 2021

Deschidere oficială: 5 august 2021, ora 15.00

Motto: Industria 4.0 – a sosit la Satu Mare

Partenerul principal al evenimentului: Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord Vest.

Evenimentul se va desfășura în acord și cu respectarea regulamentelor în vigoare privind contextul epidemiologic, astfel încât să le ofere atât expozanților, cât și participanților cele mai sigure condiții.

Companiile interesante să participe ca expozanți pot lua legătura cu organizatorul principal al evenimentului, dl. Bura-Maksay Ștefan-Petru, la numărul de telefon 0744 977 846 sau la adresa de e-mail bura.istván1975@gmail.com pentru alte informații și detalii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oradea va testa autobuzul electric produs de ATP Trucks Automobile Baia Mare

Articolul următor

Amazon a pus ochii pe Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share