Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

NAI Romania devine partener al Transilvania Broker

  • Parteneriatul va presupune oferirea de servicii personalizate de evaluare celor aproape un milion de clienți ai brokerului listat la BVB.
  • Pe de altă parte, NAI România va putea vinde și servicii de asigurare.

NAI Romania și Republica Moldova, unul dintre liderii pieței de evaluări, a devenit partenerul Transilvania Broker, al patrulea mare jucător pe piața brokerilor de asigurări și singurul listat la BVB. Prin acest parteneriat strategic, NAI Romania îşi consolideazǎ poziţia pe piaţǎ prin extinderea portofoliului de servicii, oferind astǎzi clienţilor sǎi soluţii complete şi personalizate de evaluare şi asigurare.

„Dincolo de cifre importante precum cota de piaţǎ, profitul sau cifra de afaceri, acordǎm o deosebitǎ importanţǎ clienţilor noştri, aflaţi dintotdeauna în centrul afacerii noastre. De aceea, prin semnarea parteneriatului strategic cu Transilvania Broker, extinderea pe orizontalǎ vine ca o urmare fireascǎ a dezvoltǎrii continue a NAI Romania, astǎzi fiind în mǎsurǎ sǎ oferim soluţii personalizate de evaluare şi asigurare, ceea ce duce la o creştere notabilǎ a gradului de satisfacţie al clienţilor. Trecutul ne recomandǎ, de aceea vom continua sǎ ne extindem portofoliul adăugând în permanenţǎ servicii de calitate care se ridicǎ la nivelul exigenţei clienţilor noştri”, a declarat Andrei Botiş, CEO NAI Romania.
Transilvania Broker (indicativ bursier TBK) este primul broker listat la Bursa de Valori Bucureşti şi de mai bine de 3 ani oferǎ investitorilor rezultate pozitive, având în prezent peste 1.000.000 de clienţi.

Cu o experienţǎ de peste 14 ani în asigurǎri, Transilvania Broker dispune de o reţea de peste 1.600 de colaboratori activi pe toatǎ suprafaţa ţǎrii ce pot prelua oricând cereri de o complexitate ridicatǎ şi pot oferi soluţiile de care clienţii au nevoie.

Prin parteneriatul cu Transilvania Broker, NAI Romania va oferi, pe de o parte, servicii de evaluare în exclusivitate clienților TBK, ceea ce reprezintǎ un avantaj competitiv major. Pe de altă parte, NAI Romania va putea vinde și servicii de asigurare.
Fondată în 2010, NAI Romania este unul dintre liderii de piaţǎ pentru servicii de evaluǎri, fiind reprezentantul exclusiv al NAI Global în România şi Republica Moldova.
Portofoliul de servicii al companiei cuprinde: evaluarea proprietăților imobiliare de toate tipurile (comerciale, industriale, agricole, rezidențiale, terenuri) pentru diferite scopuri (finanțare, contabilitate, IFRS, litigii, impozitare, eșalonare ANAF etc.); evaluarea bunurilor (mașini, echipamente instalații, linii de producție, auto, utilaje agricole); evaluarea afacerii (în scopul fuziunii, achiziției, informarea acționarilor, etc), precum și evaluarea activelor necorporale (mărcile comerciale, brandurile, designul comercial unic și numele domeniului de internet etc).
NAI Romania este un brand deținut de Appraisal & Valuation SRL, membru corporativ al Asociației Naționale a Evaluatorilor Autorizați (ANEVAR), organizație profesională de utilitate publică, fără scop patrimonial, din care fac parte evaluatorii autorizați care dobândesc această calitate, în condițiile legii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oradea va testa autobuzul electric produs de ATP Trucks Automobile Baia Mare

Articolul următor

Amazon a pus ochii pe Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share