Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

TB 100: Nakita. Cu siguranță, la înățime!  

Firma mureșeană Nakita este producător și distribuitor de echipamente în domeniul protecției muncii, iar în segmentul echipamenteleor de electrosecuritate și lucru la înălțime furnizează produse și servicii de top. Compania mureșeană a pus la punct recent un nou laborator performant de testare a echipamentelor.

 

Nakita este unul dintre cei mai performanți jucători de pe piața echipamentelor de protecția muncii din România, cu o experiență de peste 28 de ani.

Compania mureșeană produce mare parte din necesarul intern de echipamente de electrosecuritate, inclusiv pentru lucru la înălțime, și oferă soluții pentru tot spectrul protecției muncii.

Recent, Nakita a investit într-un nou laborator performant de testare a echipamentelor de electrosecuritate, pe care managerul companiei, Lucian Cueșdeanu, îl consideră vital în acest domeniu.

”Lucrul la înățime și zona de electrosecuritate sunt segmente în care orice greșeală poate avea consecințe foarte grave. Echipamentele de protecția muncii din acest domeniu trebuie testate periodic. Noi am investit mult în acest laborator, acreditat pentru teste specifice și considerăm că toate companiile care activează în domeniul electrosecurității și al lucrului la înălțime, și nu numai, trebuie să facă o verificare periodică a echipamentelor de lucru”, a arătat managerul Nakita.

Ca un element de noutate, laboratorul de testare Nakita este dotat și cu un stand de verificare a covoarelor electroizolante, de diverse dimensiuni.

Laboratorul Nakita poate testa atât echipamentele companiilor care au achiziționat produse de la firma mureșeană, cât și al oricăror firme care au nevoie de astfel de servicii.

Lucian Cueșdeanu, manager general al companiei, susține că echipamentele furnizate de Nakita oferă siguranță, prin calitatea lor, și se pliază pe nevoile clientului, grație consultanței oferite de specialiștii firmei.

”Mai bun nu înseamnă neapărat mai scump. O evaluare corectă a necesarului și alegerea celor mai potrivite echipamente pot oferi o optimizare de costuri”, precizează Lucian Cueșdeanu.  

Nakita lucrează cu producători de tradiție, lideri mondiali, care au investit mult în echipamente sigure, de mare calitate, dar, în același timp, confortabile.

Produsele furnizate de Nakita echipează personal din numeroase companii românești, dar și din alte țări.

 

Produse Nakita

 

Nakita oferă o gamă largă de de produse precum: mănuși, îmbrăcăminte, încălțăminte, ochelari și viziere, antifoane, căști de protecție, măști și semimăști, echipamente pentru lucru la înălţime. Echipamentele de protecție au specific în funcție de natura activității, de la protecția uzuală împotriva riscurilor mecanice artificiale, riscuri termice, riscuri electrice, până la protecția chimică complexă.

 

Lucru la înățime

Echipamentele acoperă toate domeniile de activitate care necesită asigurare împotriva căderilor accidentale în timpul urcării/coborârii sau a lucrului la înălțime. Nakita pune la dispoziție soluții pentru orice condiții de lucru, începând de la situații simple de asigurare, până la sisteme complete de asigurare, echipamente pentru acces în spații greu accesibile și dispozitive speciale de ancorare. Firma oferă și servicii de verificare periodică a echipamentelor, realizate de personal autorizat, instruit de către producător, în acest sens.

Electrosecuritate

 

Nakita furnizează echipamente de electrosecuritate pentru sistemul energetic național, necesare pentru lucrul în instalații și la linii electrice. Nakita pune la dispoziție echipamente din baza proprie de producție, dar și din colaborarea cu firme consacrate.

 

NAKITA PROD COMIMPEX S.R.L.

Adresa sediu central Târgu Mureș:

Bdl. 22 Decembrie 1989, Nr 150

Tel: +40-265-212958/217002, Fax: +40-265-216102

e-mail: nakita@nakita.ro, www.nakita.ro 

 

de Florin Marcel SANDOR

Articol publicat în ediția revistei Transilvania Business cu numărul 100 (24 februarie – 24 martie)

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oradea va testa autobuzul electric produs de ATP Trucks Automobile Baia Mare

Articolul următor

Amazon a pus ochii pe Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share