Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Promisiune de la Michelin: “Ne continuăm proiectele începute la Zalău”

Managerii regionali ai Michelin, unul dintre cei mai mari angajatori din Zalău, au promis municipalității că grupul industrial francez intenționează să își va continue proiectele inițiate aici.

Reprezentanţii companiei Michelin România, Stephane Roy de Lachaise, vicepreședinte birou administrativ Europa Centrală, şi Camelia Nicoară, director juridic Europa Centrală, s-au întâlnit cu conducerea municipalității zălăuane.

Aceștia au discutat despre activitatea industrială a grupului Michelin în Zalău, dar şi despre desfăşurarea programului de învăţământ dual, lansat în 2018, în urma unui parteneriat între Fundaţia Corporativă Michelin, Liceul Tehnologic Mihai Viteazul (LTMV) şi autoritățile sălăjene și zălăuane.

“I-am asigurat pe cei de la Michelin de sprijinul administrației locale, iar ei ne-au asigurat că vor continua proiectele începute în Zalău”, a relatat primarul Ionel Ciunt. Producătorul de anvelope a încheiat cu primăria un contract de parteneriat pentru o clasă de învățământ dual la LTMV în anul școlar 2021-2022.

În cadrul acestei clase vor fi formate două grupe: mecanic de echipamente hidraulice și pneumatice, respectiv electromecanic de utilaje și instalații industriale. Holdingul francez a reluat în Sălaj producţia de cord metalic utilizat în producţia de anvelope, întreruptă în starea de urgență.

Michelin are în România 3.800 de angajaţi, trei uzine – două la Zalău şi una la Floreşti, precum şi o reţea comercială. Una din fabricile din Zalău produce diverse tipuri de anvelope, iar cea de-a doua furnizează cord metalic uzinelor din cadrul grupului.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Evalstar Serv SRL este în grafic cu lucrările de execuție la Autogara Beiuș

Articolul următor

Primul show auto din Maramureș, programat în vară

Citește și:
Citeste mai mult

Start-up Nation aproape de start

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a publicat vineri, 24 iunie 2022, procedura finală de implementare a programului pentru stimularea…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share