Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primul show auto din Maramureș, programat în vară

Camera de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM) și Baia Mare Value Centre (BMVC) au propus organizarea unui eveniment auto care să încurajeze promovarea industriei auto, una dintre cele mai afectate de criza coronavirusului.

Acesta ar urma să aibă loc în perioada 25-27 iunie, în parcarea centrului comercial din reședința de județ a Maramureșului. “Pregătim pentru vizitatori un eveniment automotive în cadrul căruia branduri din industria auto sunt invitate să expună cele mai noi modele de autoturisme”, spun reprezentanții CCIM.

Organizația patronală a reluat, în acest an, colaborarea cu BMVC prin promovarea antreprenorilor și a producătorilor locali. În 2020, CCIM semna un protocol cu centrul comercial pentru a organiza un mare târg de nunți în județ.

CCIM a aniversat anul trecut trei decenii de activitate în serviciul comunității de afaceri. Aceasta este o organizație creată pentru a reprezenta, apăra și susține interesele membrilor săi și ale comunității de afaceri în raport cu autoritătile publice și cu organismele din țară și din străinătate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Promisiune de la Michelin: “Ne continuăm proiectele începute la Zalău”

Articolul următor

Aerogara de la Ghimbav, sistem de balizaj unic în România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share