Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Crescătorii de vaci din Ardeal, la sfat cu ministrul agriculturii

Adrian Oros, ministrul agriculturii, a avut o întâlnire cu reprezentanți ai crescătorilor de bovine din Transilvania, la sediul Oficiului Judeţean de Zootehnie Cluj.

Alături de aceștia, a dezbătut aspecte privind prioritățile Programului Național Strategic 2021-2027 în zootehnie. S-a analizat situația actuală a sectorului de creștere a bovinelor, iar participanții au propus măsuri concrete pentru sprijinirea acestui sector.

Au participat Federația Crescătorilor de Bovine din România, Cooperativa Someș-Arieș, Asociația Genetica Transilvania și Uniunea de Ramură a Cooperativelor din România din Sectorul Creșterii Taurinelor.

Cu prilejul vizitei sale la Cluj, Oros a participat la evenimentul “Orașe și comunități, s-a întâlnit cu managerul general al Casei Bio, cel mai mare magazin local cu alimente necesare apinutriției și a avut discuții cu reprezentanți ai crescătorilor de animale din Transilvania.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

„Blood from Transylvania”, pledoarie pentru vinurile din fructe

Articolul următor

Statul vrea să ajute tinerii să cumpere apartamentele construite de ANL

Citește și:
Citeste mai mult

Ce este Business Intelligence?

Business Intelligence (BI) este procesul prin care o organizație folosește strategii și tehnologii pentru a transforma datele în…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share