Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mentenanță proactivă și preventivă în industrie și agricultură, cu Leco Impex

Utilajele defecte, opririle neprogramate și reparațiile făcute în mod necorespunzător reprezintă unele dintre cele mai mari cheltuieli pentru o fabrică sau afacere. Ținând cont de această realitate, venim în ajutorul partenerilor noștri cu un portofoliu complet de produse de calitate atât pentru After Market și mentenanță cât și pentru OEM, de la unii dintre cei mai mari producători din lume: SKF, KOYO, TOTAL, GATES, MEGADYNE, DONGHUA, IWIS, FESTO, PRESSOL, KTR.

Fiind specialiști în domeniu, pe lângă cele peste 60.000 de sorto-tipo-dimensiuni de piese de schimb din nomenclator, vă putem oferi consultanță tehnică și o serie de servicii utile, complementare vânzării produselor. Având la dispoziție echipamente de ultimă generație, colegii noștri vin în ajutorul Dvs. pentru identificarea corectă a produselor, reproiectări sau optimizări precum și lucrări de mentenanță, cum ar fi schimbarea rulmenților, schimbarea roților de lanț sau de curea, înlocuirea etanșărilor, alinieri iar cu ajutorul partenerilor noștri vă putem ajuta și cu vibro-diagnoză, echilibrare dinamică sau termografiere.


Folosind cele mai noi aplicații informatice, oferim consultanță pentru calculul transmisiei prin curele sau prin lanțuri, alegerea rulmenților și a unsorii corecte pentru aplicația dorită.
Anumite programe și softuri sunt accesibile și prin web shop-ul Lecoimpex www.leco.ro și pot fi descărcate pe calculator sau telefon mobil. Folosind aceste softuri, puteți să calculați inclusiv durata de viață a unui rulment montat sau să verificați dacă produsele cumpărate sunt originale sau nu. În atelierul nostru propriu realizăm lanțuri cu diferite atașamente speciale, atât pentru aplicații de primă echipare cât și bucăți de 5 metri.
Confecționăm furtunuri hidraulice și asigurăm recondiționarea cilindrilor hidraulici prin schimbarea elementelor de etanșare.
Pentru că știm cât de importantă este predictibilitatea funcționării echipamentelor, știind că ungerea incorectă reduce viața rulmenților cu aproape 50%, din acest an proiectăm, instalăm și întreținem sisteme centralizate de ungere pentru toate tipurile de utilaje agricole și pentru cele utilizate în construcții.


În parteneriat cu prestigiosul producător NADELLA din Italia, proiectăm și instalăm sisteme complete de ghidare lineară utilizabile la sarcini mari. Fie că este vorba de manipulare, ambalare, asamblare, tăiere sau doar mișcare lineară, aceste sisteme reprezintă soluția ideală, putând fi personalizate cu o gamă largă de accesorii în funcție de nevoile dvs., pentru aplicații care presupun valori extreme ale sarcinii, vitezei, șocurilor, temperaturii sau atunci când este necesară precizie ridicată sau zgomot redus.

Contact:
ing. Bölöni Ottó-Csongor
Manager Produse SKF & Coordonator echipa tehnică
+40 744 335 119
produseskf@leco.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Destine Holidays deschide un nou punct de lucru, al 3-lea din țară, în incinta Platinia Shopping Center, Cluj-Napoca

Articolul următor

Soluții VPK: Cum va arăta industria ambalajelor după pandemie?

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share