Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Antreprenorii transilvăneni, aleși în fruntea Uniunii Patronatului Român

Sorin Orzac, director executiv al Asociației Întreprinzătorilor Maramureș (AIM), a primit un rol important la cârma Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR).

În cadrul Conferinței Naționale Extraordinare a UNPR, membrii cu drept de vot ai organizației i-au ales pe Sorin Orzac (AIM) (foto) și pe Corneliu Pricope (UNPR Nord-Est Moldova) în cele două funcții de prim-vicepreședinți rămase vacante.

Votul a fost unanim, dovedind influența celor doi lideri regionali asupra evoluției UNPR. De asemenea, președintele Organizației Patronilor Sălaj, Alin Buză, și președintele UNPR Nord-Vest, Daniel Rîtea, au fost aleși în funcțiile de vicepreședinți ai UNPR.

La propunerea președintelui UNPR, Ioan Lucian, Conferința Națională Extraordinară a aprobat, cu unanimitate de voturi, alegerea lui Marian Petru Miluț și a lui Marin Viorel Dica ca membri de onoare ai UNPR.

Președinte timp de 14 ani, Miluț a avut o contribuție semnificativă la dezvoltarea UNPR, atât pe plan intern, cât și pe plan internațional, menținând-o în fruntea mișcării patronale din România.

În cadrul Colegiului Național Director (CND) ce s-a întrunit cu două ore înainte de Conferința Națională Extraordinară, a fost aprobată înființarea Comisiei de Muncă, Relații de Muncă și Servicii Externalizate, în fruntea acesteia fiind ales președintele UNPR Centru Transilvania, Ștefan Moldoveanu.

A mai fost ales, în cadrul ședinței CND, Sebastian Hedea, în funcția de președinte al Comisiei Comunicare și Imagine și Tudor Rădăcineanu, în cea de președinte al Comisiei de Tineri Antreprenori.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
bucurestifm.ro

Contracte de milioane, aprobate prin POR: Codlea, Turda, Reghin, Cîmpeni, Săliște, Gheorgheni, Toplița, printre municipiile beneficiare

Articolul următor

Kaufland a încheiat contracte cu 237 de producători de legume-fructe din toată țara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share