Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Dr. Cristina Aoșan, Comisia pentru medicină alternativă a Ministerului Sănătății: Antialergic natural Etaminys – evaluare la 7 ani în România

Rare sînt produsele naturale eficiente în alergia indusă de polen. Etaminys este unul dintre ele și probabil de top, după experiența acumulată. Are rezultate prompte și fără efecte secundare.

L-am lansat în România în 2014 când îl producea compania franceză Cevrai. Din 2017 am avut onoarea de a prelua producerea exclusivă. Ca orice început, a avut dificultățile lui. În primul an vânzarile au fost de ordinul sutelor de bucăți. Dar ne-am bucurat că peste 90% dintre utilizatori au înregistrat un succes total.

În anii care au urmat, vânzarile au crescut. În total am vândut aproximativ 5.000 de bucăți, cifră care ne-a permis o apreciere statistică. Dacă la lansare am vorbit de succes la 87% din cazuri după un studiu din anii ‘90, azi apreciem că cifra depășește 93%.

Etaminys are foarte mare eficiență și în cazul Ambroziei.
De asemenea lucrează și față de alergia la venin de albine, venin de viespe, praf de casă, și într-o alergie mai deosebită, cea aquagenică.
Nu e activ în alergiile alimentare.

Cum administrăm Etaminys: la copii de 2 ori pe zi câte 2-3 picaturi; la adulți de 3 ori câte 3-5 picături. Când începem preventiv cu o lună înainte de apariția polenurilor florale, se accentuează atenuarea manifestărilor cunoscute anterior.

Cazuri speciale: la unele persoane a trebuit să adaptăm drastic dozele. Pentru câțiva am scăzut la o picatură într-o cană, din care să bea câte o gură repetat. Iar pentru alții am recomandat creșterea la 6 administrări pe zi, înainte și dupa mese câte 5 picături.

Insuccese: două cazuri notabile. Un român mutat în Spania, care în țară nu a fost alergic la polen. În Spania a devenit alergic, în contextul schimbărilor de viață, mediu, alimentație. A reieșit și că în Spania s-a apucat de fumat narghilea, iar ulterior s-a instalat alergia.

O altă situație: o doamnă și fetița ei. Mama în tinerețe a făcut un tratament exagerat cu antibiotice în urma căruia s-a instalat o poli-alergie. La fetiță e posibil să fie o problemă de transmitere genetică sau energetică de tip informațional-emoțional.

Am preferat să oferim Etaminys la fel cu toate produsele noastre, pe relație directă cu utilizatorul final, ci nu prin magazine. Astfel le putem explica oamenilor cum să le utilizeze, adaptat nevoilor personale. Așa au revenit cel mai frumos starea de bine și zâmbetele.

Dr. Cristina Aoșan
Comisia pentru medicină alternativă a Ministerului Sănătății din România, membru Comisia de Apiterapie a  pimondia, membru https://www.melidava.ro/etaminys.html

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Comunitatea se mobilizează pentru dezvoltarea proiectelor OncoHelp

Articolul următor

Castelul Pokol, transformat în platou de filmare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share