Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Holcim România și Fundația Leaders îndrumă tinerii în alegerea carierei

Grupul Holcim România în parteneriat cu Fundația Leaders, dau startul proiectului educațional Exploratori de viitor”. Destinat elevilor de liceu, proiectul are ca scop dezvoltarea calităților de leadership și îndrumarea tinerilor în alegerea carierei.

Acest program este gratuit și vizează participarea a 100 de liceeni din localitățile Aleșd, Oradea și Câmpulung Muscel. În cadrul programului, tineri vor fi îndrumați în alegerea carierei și vor dezvolta proiecte pentru comunitățile respective.

Proiectul se desfășura în două etape, în perioada iunie – decembrie 2021. În prima etapă, reprezentanți ai Fundației Leaders, împreună cu specialiști din cadrul Holcim, vor ajuta elevii de liceu să identifice posibile direcții de carieră, pornind de la aptitudinile și personalitățile acestora. În acest sens, cursanții vor completa un chestionar de orientare vocațională, vor participa la două ateliere online de îndrumare în carieră, precum și la un eveniment inspirațional, cu 10 invitați din partea Holcim.

Cea de-a doua etapă, ce are la bază programul deja consacrat Leaders Explore”, implică ateliere de autocunoaștere, organizate atât online, cât și offline. Totodată, cu sprijinul voluntarilor Holcim, liceenii își vor dezvolta abilitățile de leadership, gândind și implementând proiecte cu impact în comunitatea lor.

«Exploratori de viitor» este un nou proiect educațional adresat elevilor de liceu din Aleșd, Oradea și Câmpulung. Pe întreg parcursul programului, elevii vor fi sprijiniți să își dezvolte abilitățile de leadership, să-și identifice punctele forte și, implicit, să-și găsească drumul în carieră. Nu în ultimul rând, ei vor avea posibilitatea de a dezvolta și implementa proiecte sustenabile, cu impact pozitiv la nivelul comunităților din care fac parte”, declară Alina Cristea, Manager CSR și Proiecte Educaționale în cadrul Grupului Holcim România.

La final, absolvenții vor primi certificatul Knowing Yourself” și vor avea acces la comunitatea de absolvenți Leaders, formată din peste 32.000 de tineri.

Continuăm colaborarea de succes cu Holcim, începută în urmă cu câțiva ani, și demarăm un nou program educațional. Prin intermediul acestui proiect, sprijinim tinerii din Aleșd, Oradea și Câmpulung Muscel să-și antreneze abilitățile de leadership, să deprindă aptitudini de lucru în echipă și să realizeze proiecte prin care să schimbe în bine viața comunităților locale”, precizează Beatrice Alexandrescu, Director Executiv al Fundației Leaders.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Dana Bordei, the new Commercial Country Manager for VGP Romania

Articolul următor

Oradea va avea încă două pasaje subterane

Citește si:
Citeste mai mult

Uzinele Chimice Turda devin spațiu verde

Platforma industrială în care funcționau Uzinele Chimice Turda (UCT) va fi transformată în zonă verde de utilitate publică…
Total
0
Share