Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hotelul Autograph Collection, pregatit pentru inaugurare

Compania lituaniană Apex Alliance Hotel Management va inaugura în această vară Hotelul Marmorosch Bucharest, Autograph Collection, o investiție de 42 milioane euro

În urma unui proces de restaurare în detaliu, fosta bancă va fi redeschisă sub forma unui hotel grandios, cu o capacitate de 217 camere.

Grupul lituanian Apex Alliance Hotel Management, care deține și operează patru hoteluri în București, anunță inaugurarea, în această vară, a Marmorosch Bucharest, Autograph Collection, al cincilea și cel mai amplu proiect implementat în România. Impresionantul hotel este localizat în Centrul Vechi din București și este primul din România care se alătură brand-ului Autograph Collection Hotels, parte din portofoliul divers și dinamic de hoteluri Marriot International, care promovează valori precum viziunea, designul și ingeniozitatea.

Transformarea din fostul palat al Băncii Marmorosch-Blank, renumita bancă românească de la sfârșitul secolului al XIX-lea, în hotel, a presupus o investiție de 42 de milioane de euro și trei ani de muncă continuă pentru a reînsufleți bogatul patrimoniu arhitectural Art Deco și Art Nouveau. O data cu deschiderea sa, hotelul va deveni reprezentativ pentru La Belle Époque, eră infuzată în toate elementele arhitecturale și de design ale clădirii.

Având în vedere statutul de monument istoric al clădirii, etapele de consolidare și reconstrucție au fost realizate cu o atenție deosebită în ceea ce privește restaurarea și conservarea lucrărilor arhitecturale și de artă, a referințelor bancare și chiar a mobilierului autentic de bancă. În acest mod, sentimentul inspirational de grandoare prezent în clădire într-o altă eră, precum și stilul de viață dintr-un timp demult trecut, au fost aduse înapoi prin notele de design ale hotelului, pentru a încânta călătorul modern în căutarea de noi experiențe.

CITESTE si:
Bucharest – skyline transformation 2025: Autograph, a luxurious new business card for Bucharest

„Un proiect foarte interesant și important intră în portofoliul Apex Alliance. Marmorosch Bucharest, Autograph Collection a fost un proiect de anvergură, în care am investit multă grijă, pasiune și muncă. Unicitatea clădirii a necesitat ajutorul artizanilor locali și specialiștilor în restaurări, transformând-o într-un simbol al The Golden Age. În parteneriat cu Marriott International am construit aici un hotel cu o identitate unică, care oferă o experiență cu adevărat exclusivă. Marmorosch Bucharest va defini în continuare amprenta noastră, în dezvoltare, în industria de ospitalitate premium din România”, a declarat Gerhard Erasmus, CEO al Apex Alliance Hotel Management.

Marmorosch Bucharest are un total de 217 camere cu tavane înalte și ferestre mari, care oferă o experiența a designului interbelic, actualizată cu toate beneficiile și confortul erei moderne.

Restaurantul Blank și Blank Bar & Lounge, cu o capacitate cumulată de aproape 200 de oaspeți, sunt locațiile ideale pentru serile de fine dining și pentru explorarea tentațiilor culinare. Denumirea acestora a fost inspirată de persoana lui Mauriciu Blank, unul dintre fondatorii Băncii Marmorosch – Blank și principalul arhitect al succesului său la acea vreme.

Călătoria descoperirii Marmorosch Bucharest continuă în The Vault, barul amenajat în seiful autentic al băncii, unde oaspeții se pot bucura de cocktailuri tematice, special concepute.

Balance SPA oferă tratamente spa specifice Marmorosch Bucharest, precum „Ceremonia focului si a apei”. De asemenea, o serie întreagă de experiențe sunt pregătite pentru o imersie completă în parfumul epocii „bon vivant”.

Hotelul dispune și de patru săli de conferințe, cu o capacitate însumată de peste 230 de persoane.

Apex Alliance Hotel Management operează cinci hoteluri în București, cu o capacitate totală de peste 1.000 de camere. Acestea sunt Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport, Courtyard Bucharest Floreasca, Moxy Bucharest Old Town și The Marmorosch Bucharest. Grupul a investit circa 120 de milioane euro până în prezent în proprietățile hoteliere din România.

Apex Alliance Hotel Management este un operator litualian independent, care dezvoltă parteneriate de management hotelier pe termen lung cu investitori instituționali, proprietari sau fonduri de investiții, pentru hoteluri deja funcționale sau în faza de investiție.

CITESTE si:
Bucharest – skyline transformation 2025: Autograph, a luxurious new business card for Bucharest

__



Published in an exclusive, investment destination – oriented, market tour: “Bucharest – the skyline transformation by 2025” – Read: here

Content partners:

Concept Structure | KONE | Rustler | Atenor

With the support of:

SkyTower |  Immofinanz | Speedwell | Brisk

EMS Floor | RC Europe | NIRO Group | Liziera de lac

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Noul președinte al grupului grec Aktor: „În toamna acestui an se va circula pe Autostrada Sebeș-Turda în totalitate”

Articolul următor

CAPDD Bihor implementează proiectul - „Pădurea Craiului - casa racului bihorean”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share