Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noul președinte al grupului grec Aktor: „În toamna acestui an se va circula pe Autostrada Sebeș-Turda în totalitate”

Grupul grec Aktor, constructorul lotului 2 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, are un nou președinte. Este vorba despre Christos Panagiotopoulos. Acesta a declarat recent într-un interviu că „în toamna acestui an se va circula pe această autostradă în totalitate”.

Conform ultimei situații a proiectelor de infrastructură, stadiul fizic al lucrărilor pe lotul II al A10, aflat între Alba Iulia și Aiud, este de 83 % iar stadiul financiar este de 73,70%. De asemenea, finalizarea lucrărilor este estimată pentru luna iunie, iar deschiderea circulației în luna august, scrie alba24.ro.

Recent, CNAIR a transmis că contractul de proiectare și execuție are înregistrate întârzieri majore, datorate slabei mobilizări a constructorului din anii anteriori, dar și din prezent, datorită lipsei resurselor financiare proprii pentru susținerea șantierului.

Christos Panagiotopoulos a explicat într-un interviu pentru publicația Lumea Infrastructurii că știe despre problemele de pe șantier și a promis că lucrările vor fi gata până în toamnă. „Știu că prioritatea Aktor este Sebeș – Turda Lotul 2, știu foarte multe detalii despre acest proiect și vă pot asigura că în toamna acestui an se va circula pe această autostradă în totalitate și doresc să îmi cer scuze în numele Aktor tuturor românilor care stau în trafic mai ales în zona Teiuș și le promit că în câteva luni se va circula pe această autostradă”.

Președintele Aktor susține că a avut întâlniri cu reprezentanții Guvernului responsabili de infrastructură și cu factorii de decizie, pe care i-a asigurat că va susține și va debloca „tot ceea ce în trecut nu a funcționat” și că va urmări personal evoluția tuturor șantierelor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Festo: silențios pe banda de viteză

Articolul următor

Hotelul Autograph Collection, pregatit pentru inaugurare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share