Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Proprietarii Privo au undă verde pentru un hotel la Cluj

Consiliul Local Cluj-Napoca a avizat favorabil planul urbanistic zonal pentru dezvoltarea unul ansamblu mixt cu hotel de 4* și blocuri pe malul râului Someș.

Ansamblul va fi edificat pe str. Traian. Hotelul cu șase etaje va avea 116 locuri de parcare, dintre care 58 cu acces public la subsol și va exista un culoar pe malul râului cu spațiu de promenadă pentru pietoni.

În această locație vor fi demolate două clădiri neutilizate de trei etaje și vor fi plantați 10 arbori. Proprietarii terenurilor sunt societățile Mapcom, controlată de familia mureșeană Plopeanu, și SIFI CJ Office Cluj-Napoca.

Ca beneficiari ai celor două proiecte apar societățile Privo In Târgu-Mureș și Doralex Cluj-Napoca, proiectul fiind conceput de biroul de arhitectură Atelier RVD. Soții Adina și Alin Plopeanu vor să construiască noul hotel pe o parcelă de 2.934 mp, proiectul fiind deja avizat de Comisia de urbanism a municipalității.

În 2013, familia Plopeanu a investit 7 milioane de euro pentru înființarea Hotelului Privo, în locul fostei Vile Csonka din Târgu-Mureș. Unitatea hotelieră deține camere de 5* și este multiplă câștigătoare a unor premii naționale și internaționale atât pentru serviciile furnizate, cât și pentru arhitectură și design.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

400 de specialiști, implicați în recensământul agricol din Sălaj

Articolul următor

HABAU S.R.L. România - primul client din Europa Centrală și de Est care adoptă RISE with SAP pentru optimizarea proceselor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv care stagnează de două decenii.
Citeste mai mult

20 de ani pentru o groapă

Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) Cluj vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share