Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ministerul Agriculturii vrea să reglementeze produsele apicole

Adrian Oros, ministrul agriculturii, a avut o întrevedere cu fondatoarea Casei Bio, cel mai mare comerciant de produse apicole din România.

“Reglementarea produselor apicole în România trebuie să fie una din prioritățile Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) și a mediului asociativ apicol”, a atenționat oficialul clujean. Acesta s-a întâlnit cu Alina Varadi, managerul general al Casei Bio, magazinul cu cea mai mare diversitate de produse apicole românești din țară, cu 5.000 de produse certificate ecologic și alimente necesare apinutriției.

Dezbaterile au vizat noua directivă eco europeană și constituirea comisiei de implementare; gestionarea și reglementarea regimului produselor apicole în România de către MADR și implementarea normelor ISO pentru produsele apicole în țara noastră.

Ministrul agriculturii a avut la Cluj o întâlnire cu reprezentanți ai crescătorilor de bovine din Transilvania, unde s-au dezbătut prioritățile Programului Național Strategic 2021-2027 în zootehnie, iar la Poiana Brașov a participat la expo-conferința internațională Meat.Milk pentru a creiona viitorul celor două segmente economice.

Total
3
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S-a lansat platforma de business RO – MD, premieră absolută pentru cele două țări

Articolul următor

În 1 iunie se redeschide Aquaparkul Nymphaea din Oradea

Citește și:
Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania IT Cluj (TITC) și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate.
Citeste mai mult

Bolt intră în Transilvania IT Cluster

Aplicația europeană de ride-hailing devine partener de mobilitate al organizației clujene. Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
3
Share