Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fabrica Italsofa va avea pasaj de fluidizare

Două mari investiții în pasaje supraterane se profilează în zonele Italsofa și Clubul Văcarilor din Baia Mare, scopul construirii lor fiind fluidizarea traficului în aceste perimetre ale municipiului.

Consiliul Județean (CJ) Maramureș a votat un proiect de hotărâre care prevede încheierea parteneriatului cu Primăria Baia Mare în vederea realizării a două proiecte de investiții importante pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere în Maramureș și pentru fluidizarea traficului în municipiu. Este vorba de pasajele Clubul Văcarilor (Baia Mare – Recea) și Italsofa (Baia Mare – Groși).

Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș, a vorbit despre importanța realizării proiectelor de dezvoltare a infrastructurii rutiere. ”Cele două pasaje vor rezolva problema aglomerării și vor decongestiona traficul în aceste zone. Ele vor fi construite în așa fel încât să poată prelua traficul de pe centura metropolitană, un alt proiect important care vizează dezvoltarea infrastructurii rutiere a județului.

Obiectivul nostru este ca în 2023 să avem cele două pasaje funcționale, astfel încât cetățenii municipiului Baia Mare și ai județului să poată beneficia într-un termen cât mai scurt de aceste pasaje extrem de importante pentru fluidizarea traficului, dar mai ales pentru creșterea siguranței participanților la trafic”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Grup Feroviar Român a dezvoltat și implementat un serviciu digital ce realizează estimări în timp real ale sosirii trenurilor sau vagoanelor la destinație

Articolul următor

Peste 30 de expoziții de design și artă de neratat în circuitul DESIGN GO

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share