Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grup Feroviar Român a dezvoltat și implementat un serviciu digital ce realizează estimări în timp real ale sosirii trenurilor sau vagoanelor la destinație

Grup Feroviar Român (GFR) a dezvoltat și implementat, în premieră pentru industria feroviară din România și sud-estul Europei, ETA Expert, un serviciu digital ce realizează estimări în timp real ale sosirii trenurilor sau vagoanelor la destinație sau în anumite stații din parcurs.

Sistemul este unic în România și Europa de Sud Est, a fost dezvoltat integral de o echipă internă de ingineri a GFR.

Soluția propusă răspunde unei nevoi reale pentru transporturile de marfă realizate pe calea ferată, în contextul în care principalul concurent – transportul rutier, are acces la o multitudine de soluții de acest fel, care îi conferă un avantaj competitiv important. Aplicația ETA Expert este accesibilă clienților GFR care folosesc scrisoarea de trăsură electronică începând cu 17 mai. „În transportul rutier, posibilitatea de a estima ora sosirii la destinație a devenit o banalitate, pentru că astăzi avem cu toții acces la numeroase aplicații dezvoltate de unele dintre cele mai mari companii de software din lume. În cazul industriei feroviare, dezvoltarea unei astfel de platforme este mai complexă, din cauza particularităților pe care le prezintă transportul pe calea ferată”, explică Amedeo Neculcea, director general adjunct al Grup Feroviar Român și coordonatorul acestui proiect. Mai multe detalii, pe Intermodel-logoistics.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Proprietarul Platinia își cere strada înapoi

Articolul următor

Fabrica Italsofa va avea pasaj de fluidizare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share