Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

LOT a reluat zborurile de la Cluj la Varsovia

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC) a confirmat decizia operatorului LOT Polish Airlines de a relua zborurile sale regulate pe ruta Varşovia – Cluj-Napoca, la un an de la sistarea curselor.

Primul zbor de la reluare a fost efectuat în 29 mai, după o lungă perioadă cauzată de împrejurările răspândirii pandemiei la nivel european şi global. Reactivarea face posibilă conexiunea cu unul din cele mai importante hub-uri europene. Zborurile sunt operate acum cu o regularitate de o frecvenţă pe săptămână, urmând ca, începând cu 22 iunie să fie efectuate cu trei frecvenţe până la finalul sezonului de vară 2021.

Aeroportul Frederic Chopin a fost deschis în 1934 iar acum este cel mai mare şi mai modern aeroport din Polonia, fiind situat în Okecie, la 10 km de Varşovia. În 2019, aeroportul a fost tranzitat de 19 milioane de pasageri, iar în prezent, aeroportul operează 50% din traficul total de pasageri din ţară.

LOT este una dintre cele mai vechi 12 companii aeriene existente din lume și a transportat 10 milioane de pasageri în 2019. Aceasta asigură zilnic 120 de conexiuni regulate către 100 de aeroporturi din lume. Pe AIAIC mai operează zboruri de linie Wizz Air, Blue Air, Tarom, Lufthansa, Turkish Airlines, HiSky.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

O firmă din Hunedoara a donat spitalelor și unităților sociale 700 de kilograme de căpșuni și ca urmare a prețurilor mici oferite de comercianți

Articolul următor

LOT a reluat zborurile de la Cluj la Varșovia

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share