Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O firmă din Hunedoara a donat spitalelor și unităților sociale 700 de kilograme de căpșuni și ca urmare a prețurilor mici oferite de comercianți

O societate comercială din Hunedoara a decis să doneze o bună parte din căpșunile obținute în producție către mai multe unități medicale și sociale din județ. Decizia a fost luată, au anunțat reprezentații acesteia, preferând să le doneze decât să le vândă la preț de nimic, către comercianți, prețuri care nu au compensa investițiile și munca depusă, încercându-se astfel eliminarea a ceea ce a numit ”practici abuzive”.

”Astăzi, Continental Berries a donat către spitale și orfelinate din Județul Hunedoara căpșunile pe care am refuzat sa le vindem la preturi de nimic, care nu compensează nici pe departe efortul și munca investite pentru a obține o producție impecabilă și de calitate. Pe viitor, Continental Berries va găsi soluții eficiente pentru a vinde fructele sale de pădure, dar și ale Cooperativei Agricole Continental Fruits la un preț corect și pentru a înlătura, atât cât se poate, aceste practici abuzive pe care noi, producătorii români, trebuie să le suportăm, din lipsă de alternative!”, au anunțat reprezentanții societății.

Atfel, 700 de kilograme de căpșuni au ajuns la o serie de unități medicale și sociale din Hunedoara.

Compania Carpathian Berries SRL, cunoscută mai degrabă sub numele comercial de Continental Berries, a donat Spitalului Municipal din Hunedoara peste 700 de kg de căpșune. La rugămintea conducerii acestei societăți fructele au fost distribuite, întâi de toate, bolnavilor de pe secții (excepție făcând pacienții cu regimuri alimentare ce nu permit consumul de fructe), iar mai apoi, întregului personal activ al spitalului.

Continental Berries este o companie producătoare de fructe de pădure (zmeură, mure, căpșune) din Bretea Română, județul Hunedoara. Și-au început activitatea relativ recent, în 2018, dar au planuri ambițioase în domeniul în care activează și sunt de admirat pentru toate încercările lor de a crea structuri și relații comerciale durabile, sustenabile și inovatoare. Vor să sprijine micii producători, să încurajeze producția locală de fructe de pădure și să aducă pe mesele românilor produse de calitate care să nu ne mai impulsioneze să cumpărăm fructe de import ultra tratate chimic și de proastă calitate. Demersul lor e unic în zona de vest a țării”, au anunțat reprezentanții unității medicale din Hunedoara.

Căpșunele, preambalate în caserole de câte 500 de grame, culese chiar în dimineața zilei în care au fost aduse la Hunedoara, au fost împărțite pacienților și angajaților, însă de ele s-au bucurat și alte persoane. Așadar, s-au distribuit fructe și angajaților Serviciului Județean de Ambulanță – stația din Hunedoara, dar și pacienților de la Unitatea Medico-Socială “Pr. Arsenie Boca”, tot din Hunedoara.

”Le mulțumim din suflet inimilor mari de la Continental Berries pentru dărnicia lor, începând de la directorii companiei și până la cei care au trudit să culeagă căpșunele și le dorim mult succes și prosperitate în tot ceea ce-și doresc să realizeze!

Continental Berries, gustul autentic românesc al fructelor de pădure”, au mai transmis reprezentanții spitalului,

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Peste o mie de locuri de muncă au fost create anul trecut prin intermediul Start-Up Nation în Regiunea Vest

Articolul următor

LOT a reluat zborurile de la Cluj la Varsovia

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share