Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorul de componente auto Preh a investit 3 milioane de euro în primul trimestru la fabrica sa de la Ghimbav

????????????????????????????????????

Producătorul de componente auto Preh România, furnizor pentru Porsche, Mercedes, Audi sau BMW, a ajuns în prezent la 2.232 de angajaţi, după ce în primul trimestru din acest an a recrutat 305 oameni şi mai are nevoie de încă 250-300 de persoane până la finalul anului.

Potrivit bizbrasov.ro, compania deţine o fabrică de componente auto în localitatea Ghimbav, judeţul Braşov şi centre de servicii software şi hardware la Iaşi şi Braşov. La fabrica Preh din localitatea Ghimbav, judeţul Braşov, sunt produse comutatoare multifuncţionale pentru volan, comutatoare bloc lumini, sisteme de control ale climei şi elemente de comandă din consola centrală a automobilelor pentru BMW, Volkswagen, Porsche, Skoda, Seat, Audi şi Mercedes.

„Revenirea după impactul COVID-19 în industria auto a fost mult mai accelerată decât orice previziune făcută anterior. Optimismul acesta este însă frânat brusc din cauza crizei microprocesoarelor, care impactează major toţi jucătorii din automotive. Costurile generate de aceasta sunt enorme – transporturi speciale, scăderea productivităţii, costuri de aprovizionare crescute din cauza apariţiei speculatorilor, reomologări de produse, reproiectarea unor produse – multe dintre ele vor afecta companiile pe durate foarte lungi, chiar şi după îmbunătăţirea situaţiei“, a declarat Mihaela Forgaciu, general manager şi administrator al Preh România, citată de Ziarul Financiar.

Preh a realizat anul trecut un program de investiţii de 15 milioane de euro, în principal pentru creşteri de capacitate aferente liniilor de asamblare şi a maşinilor de SMT, cât şi pentru echiparea noii hale de logistică.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Spațiu comercial în loc de benzinărie: dezbatere PUZ în Alba Iulia

Articolul următor

Bibliotecă ultramodernă la Blaj: Lucrările de construcție, din nou la licitație

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share